Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 08:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Uğur'da ısrarcıyız'

'Uğur'da ısrarcıyız'
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İki yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Hedeflerimizden ilki, Uğur İnceman" diye konuştu.
24.6.2008



‘Manisa sorun çıkardı’
Zapotocny, Sivok, Seriç’i renklerine bağlayan Beşiktaş yerli transferde de Tuna ile Ekrem Dağ ile anlaşmaya varmıştı. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iki yerli futbolcu daha almak istediklerini dile getirdi. Sağlam, “Manisaspor’da oynayan Uğur İnceman’ı istiyoruz. Uğur’un kulübüyle yaptığımız görüşmelerde, geçen sezon Altay’da oynayan Adem Büyük ve bir miktar para teklif ettik. Manisa ile para konusunda fikir ayrılığına düştük” dedi.
‘Bobo’ya gelince...’
Uğur'u çok istediğini belirten Sağlam, “Bu futbolcunun transferi için çalışmalarımız devam edecek. Elimizden geleni yapıp, bu işi bitireceğiz” dedi. Bobo’nun transferine de değinen Ertuğrul Sağlam, “Önümüzdeki sezondan itibaren Süper Lig’de ve Avrupa’da güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle Bobo’yu da takımımızda görmek istiyoruz. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda gelen teklifleri de değerlendirebiliriz” ifadesini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla