Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 09:41   #3
tiryakinargilecafe
 
tiryakinargilecafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sağ yanım!

Hayatımdan çaldıklarını düşünüyorum şu sıralar... Neleri almış götürmüş benden seninle olduğum yıllar bir bilsen...

Yaşarken farkına varmadığım tüm güzelliklerimi sömürmüş almışsın. Yıllarca emmişsin ruhumu, sevgiyi beslediğini düşünerek ses etmeyişimi fırsat bilerek.. Artık uyanmaya başladım beni sömürmene dur demekten öte geçtim, sömürdüklerini geri almaya karar verdim(!) Benden bu hakkı alıp sana veren kaderime dur diyerek.

Sağ yanağımı kurtardım bunu başardım diğerlerinide kurtarmak istiyorum senden. Ruhumu tamamlamak eski ben olmak senden önceki ben olmak için.

İlk rüyalarımı almam gerekiyor senden, almalıyımda! Ruhumun en derin noktasını çalmışsın da haberim yokmuş. Rüya görmek istiyorum. Kabus da olsa olur farketmez ama uyurken birşeyler göreyim istiyorum. Sabahları kalktığımda aynaya baktığımda düşünmem gereken birşeyler yaşamak istiyorum gecelerimde.

Sonra uzundur içemediğim nargilemi içmek. Pier Lotti tepesinden Haliç'e karşı demlenmek istiyorum. Elma kokusu buram buram burnumda olsun...

Sinema çıkışında bir sevgilim olsun kollarımda sarılayım sıkıca ama en sıkısından, saçlarının kokusunu ciğerlerime kadar çekeyim istiyorum. Kaldırım taşlarının hepsine basarak yürümek istiyorum akşam saatinde işten dönenlere çarpmadan.

Düşündükçe aklıma geliyor benden sömürerek aldığın ruhumun eski hali. Aklıma geldikçe ve düşünmeye zaman buldukça isteklerim devam edecek...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
tiryakinargilecafe Ofline   Alıntı ile Cevapla