Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 10:51   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve ahmet çakar sinemada

Filmin adı: 'Ayakta Kal' AHMET ÇAKAR ŞİMDİ SİNEMALARDA... Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Rüştü, Hakan Şükür gibi futbolcular 'Ayakta Kal' isimli sinema filminde oynayacaklar. Filmin bir de sürpriz bir ismi var...
Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Rüştü, Hakan Şükür gibi futbolcular bir sinema filminde buluşuyor. Filmin sürpriz ismi ise Ahmet Çakar... Televizyongazetesi'nin haberine göre Fatih Aksoy'un yapımcılığında çekilecek olan 'Ayakta Kal' isimli sinema filminde ünlü futbolcular da oynayacak.
Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı ve senaryosunu İrfan Saruhan ile Selim Ciprut'un yazdığı filmde, bir devlet okulu ile bir kolejde okuyan öğrenciler arasındaki sınıfsal çatışmalar anlatılıyor. Irmak Ünal, Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Okan Karacan gibi isimlerin de rol aldığı gençlik filminin çekimlerine başlandı.
Filmde, devlet okulundaki öğrencilerin kolej okuluyla yapacağı maçta galip gelmesi için elinden geleni yapmaya çalışan koçun, eski arkadaşı Rıdvan Dilmen'den yardım istemesiyle devreye futbolcular da girecek. Ahmet Çakar'ın taktik verdiği öğrenciler, Sergen Yalçın, Rüştü ve Hakan Şükür'den de aldıkları büyük destekle takımlarını sahada daha güçlü kılacaklar. Filmin Temmuz ayının sonlarında bitmesi planlanıyor.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla