Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 11:12   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Times'tan terime övgü

Times'tan Terim'e övgü!
Click the image to open in full size.

Portekiz, Fransa, Hollanda, İtalya ve Çek Cumhuriyeti gibi takımların erkenden evine döndüğü Avrupa Şampiyonası´nda Türk Milli Takımı´nın yarı finale çıkması dünyayı şaşkına çevirirken, bütün imkansızları ve zorlukları avantaja çeviren Teknik Direktör Fatih Terim´e de övgüler yağıyor.
24.6.2008



İngiliz The Times gazetesi, Euro 2008’de yıldızı parlayan ve turnuvadaki performansları ile Premier Lig’e gitmeleri muhtemel isimleri belirledi. Listenin ilk sırasına Fatih Terim’i koyan gazete, “Terim’in takımı uzun bir sakat ve cezalılar listesine rağmen son dakika kahramanlıkları ile yarı finale çıktı. O, agresifliği ve motivasyon yeteneği ile öne çıkan hocalardan biri’’ ifadelerini kullanırken Terim’in lakabının İmparator olduğu, Milan ve Fiorentina deneyimlerinin ardından tekrar büyük sahnelere çıkmasının zamanı geldiği belirtildi. The Times, Terim’i tarzı ile Manchester United menajeri Alex Ferguson’un yerine aday gösterdi.

Löw Terim’i hiç yenemedi!
Fatih Terim ile Joachim Löw, 1998’de de Fenerbahçe ve Galatasaray teknik direktörleri olarak karşı karşıya geldi. İmparator, Alman teknik adamın çalıştırdığı Fenerbahçe’yi üç farklı maçta iki kez yenip, şampiyonluğa uzandı. 26 Temmuz 1998’de oynanan TSYD Kupası maçını Terim’in takımı Galatasaray 4-1 aldı. Kadıköy’deki 20 Eylül 1998’deki lig maçında Moldovan ve Baliç’le
2-0 öne geçen Löw’ün takımı, Hagi ve Hakan Şükür’ün gollerine engel olamadı ve maç 2-2 bitti. 7 Mart 1999’daki lig maçını ise Terim, Okan Buruk ve Hakan Şükür’ün golleri ile 2-0 aldı. Sezon sonunda G.Saray şampiyon oldu. Löw ise lig üçüncülüğünün faturasını Fenerbahçe’den gönderilerek ödedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla