Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 11:16   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Alman basını ne dedi!!!

Alman basını ne yazdı?
Click the image to open in full size.

Almanya´nın en çok satan gazetesi Bild, ilginç bir yarışma düzenledi.
24.6.2008



BİLD
Almanya’nın en çok satan gazetesi, ilginç bir yarışma düzenledi. Hangi takımın daha çılgın bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu araştıran gazete, taraftarların telefonla çektiği resimleri kendilerine göndermelerini istedi. Bu araştırmaya olan ilginin her geçen gün daha da arttığı öğrenilirken, gurbetçilerimizin kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptığı belirtildi.
b.z.
Almanya’nın 80. dakikada 4-0 önde olması yeterli olmayabilir. Zira Türkiye sürprizlere çok açık ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım. Sadece 5-0 öne geçebilirsek turu atladık diye sevinebiliriz. Ayrıca Türkler’in Rüştü gibi çok deneyimli ve yetenekli bir kaleciye sahip olduğunu da unutmamamız gerekiyor.
KİCKER
Çok hassas bir düello olacak. Terim disipline çok önem veren bir teknik direktör. Tıpkı futbolculuk dönemlerinde olduğu gibi antrenörlüğünde de hiçbir zaman pes etmeyen, mücadeleyi bırakmayan bir yapısı var. Bunu şimdi takımına da aktarıyor. Basel, Cenevre ve Viyana’da bunları bir kez daha kanıtladılar. Terim ve onun öğrencileri tıpkı bir yanardağ gibi patlıyorlar. Şimdiye kadar bunu çok yaptılar.
Berliner
morgenpost

Türkler, Almanya’nın turu geçmesi halinde dahi kutlamalara katılacaklarını söylüyorlar. Bu çok güzel bir tavır. Elbette yine kenti ekiplerine büyük bir destek vereceklerdir ama yine de Alman takımına sempatiyla baktıkları bir gerçek.
F.ALLGEMEİNE
ZEİTUNG

Bu takımın hiçbir şeyden korkusu yok. İnanılmaz bir durum ama Türkler yarı finale kadar geldiler. Ülkelerinde bundan sonra sonsuza kadar kahraman olarak anılacaklar. Bu nedenle Almanya ile oynayacakları yarı final karşılaşmasında da tüm eksiklerine rağmen ellerinden geleni yapıp tarihlerinde bir ilke imza atmak için çalışacaklar.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla