Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 14:47   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Adam akıllı top oynasın"




Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, yaptığı transferlerin arkasında olduğunu belirterek, "Belki 1 yerli transfer daha yapabiliriz ama kadromuz bu. Çok iyi bir takım kurduk. Gelecek yıl taraftarımız sorunsuz bir Beşiktaş izleyecek. Bunun garantisini veriyorum" dedi.



LİG TV'den Atakan Kurt'a konuşan ve Sivok ve Zapatocny'nin milli takımlarında neden oynamadığı yönünde yapılan eleştirilere tepki gösteren Engin, "Yıldıray, Halil, Fatih Tekke ve Mehmet Topuz da milli takımda oynamıyor. Bunlar milli takımda yer almıyor diye kötü futbolcu mu oluyor. Herkes Sivok ve Zapatocny’nin nasıl bir oyuncu olduğunu görecek" diye konuştu.
Engin, tercümanı Arda Kabaklı aracalığı ile de Bobo'ya mesaj gönderdi ve "Kafa yapısını değiştirecek. Geçen sezon bir kırmızı kartı nelere mal oldu; bunu unutmayacak. Kalacaksa adam akıllı top oynayacak" ifadelerini kullandı.
Brezilyalı futbolcu ile ilgili transfer iddialarına da değinen Engin "Bobo’yu isteyen yok. Her gün gazetelerde Bobo’yu farklı bir takım istiyor.Ama bize daha hiç bir başvuru olmadı. acaba Beşiktaş diye şaşırıp, başka bir kulübe mi teklif yapıyorlar. Ya da Beşiktaş yerine teklifler gazetelere mi yapılıyor." dedi.
Gökhan Zan’ı Milli maçlar sona erdikten sonra imzaya beklediğinide belirten Engin "Gökhan bizim evladımız. Onu seviyoruz ve güveniyoruz. Gelip imza atmasını bekliyoruz" diye konuştu.
(Atakan Kurt - LİG TV)


Konu HandaN tarafından (25-06-2008 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir..
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla