Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2006, 16:54   #5
mecoman
 
mecoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
camdibilikartal´isimli üyeden Alıntı
bu tarz konular açmasak artık....

dogru diyonkardes, gecen seneki hataya düşmeyelim. tamam Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulurda... bu laf bence taraftar arasında olmalı, içimizdeki beşiktaşlı olmayan futbolcular için ters etki yapar. sonra bir ruhsuzluk yapıp gene olan bize olur. ( çağdaş gibi, adem dursun gibi) ali güneş, mustafa doğan v.b futbolcuları sevmesekte bence takım için bereberlik için sevmeliyiz.
mustafa doğan fenerde oynamış olabilir ama bizim futbolcumuz. adam terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. öyle olmasa gelen bütün teknikdirektörler bunları oynatmaz.

sonkez diyeceğim şu alınmış alınmıştır, bunları türübüne yansıtmayalım. sezon sonunda biz gerekeni oy vererek veya tepkimizle gösteririz... şimdiki tepkiler bizim zararımıza. lütfen geriye dönün bakın inönü stadımızda hangi maçı rahat oynadık. siz gelin futbolcuları poh poh luyalım. kazanan biz olacagız. onlar gelip geçci biz taraftarlar kalıcıyız. lütfen lastiği patlak aracımıza sizde omuz atınki ilerliyelim. merak etmeyin patlak yeri tamir ederiz...
mecoman Ofline