Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 06:54   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En Çılgın Biziz !!!

ALMANYA karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Emre Aşık, "Turnuva benim için bitmedi. Final maçında oynayacağım" dedi. Eksiklere rağmen Almanya önünde şanslarının olduğunu vurgulayan Emre Aşık, arkadaşlarına güvendiğini ve sahaya çıkan her futbolcunun kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bugüne kadar hiçbir maçta korkmadan mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını da aldıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu şöyle devam etti:

"Bizim gibi ciddi ve inançlı bir kadrosu olan takım yok. En çılgın takımız. Korkmadan oynuyoruz. Çek Cumhuriyeti maçında olduğu gibi Hırvatistan sınavında da bize edilen duaları hissettik. Bu dualar bizleri ayakta tuttu. Yediğimiz gol sonrası adeta şahlandık. Muhteşem bir hava yakaladık. Kesinlikle bu duygu anlatılamaz. Yaşamak lazım. Almanya maçı da büyük heyecana sahne olacak."

Sempati kazandık

Milli Takım’ın inanılmazları başardığını sözlerine ekleyen Emre Aşık, "Almanya ile kardeş ülkeyiz. Bu karşılamada kim kaybederse, bir tarafa yazık olacak. İki takım da finali haketti ama biri elenecek. Herkes Almanya’yı favori gösteriyor ama bence kazanan biz olacağız. Bu karşılaşmada teknik, taktik bir yana yüreğini ortaya koyan istediğini alır. O yürek de bizde var. Eksiklerimiz çok, fakat sahaya çıkacak oyuncular ellerinden geleni yapar. Genç ve deneyimsiz bir ekip gibi gözüksek de herkesin sempatisini kazandık" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla