Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:03   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow ''Benim için hedef bitmez''

'Benim için hedef bitmez'
Click the image to open in full size.

Almanya´dan çekinmediklerini belirten Fatih Terim, "Ne ben ne de futbolcularım bugün bulunduğumuz noktayı yeterli görmüyoruz" dedi.
25.6.2008



‘Kendimizi tanıttık’
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye’nin tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı final oynadığını ancak kendisi için hedeflerin bitmeyeceğini söyledi. Terim, Almanya’dan çekinmediklerini ifade ederek, “Ne ben, ne de oyuncularım bugün bulunduğumuz noktayı yeterli görmüyoruz. Turnuva başında benim oyuncularımı dünya pek az tanımıyor demiştim. Şimdi kendimizi yeterince tanıttık. Yarın (Bugün) terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

‘Mucize yok’
Futbolda mucize tanımadığını dile getiren Terim, “Mucize ve şans diyenlere gülüyorum. Einstein, (her şeyi mucize olarak görüp yaşayanlar ve hiçbir şeyin mucize eseri olmayacağına inananlar) diye iki gruba ayırıyor insanları. Ben ikincisine inananlardanım. Dünyaya kendimizi öyle bir hatırlattık ki, buna şans diyenlere şaşıyorum. Şans, mücadele edenin, oynayanın yanındadır. Finale biz çıkalım da öbür taraftan kim çıkarsa çıksın orası önemli değil. Sakatların cezalıların arkasına sığınamayız” dedi.


Fatih Terim’in saat uğuru...
Teknik Direktör?Fatih?Terim, Avrupa Şampiyonası’nda uğur olarak, eski federasyonda görev yapan yönetici Tahir Kıran’ın kendisine hediye ettiği saati kullanıyor. Turnuva öncesinde İtalya Başbakanı Berlusconi’nin kendisine armağan ettiği saati kullanan Terim, bugünlerde Kıran’ın hediyesi olan saati kolundan düşürmüyor. Tecrübeli hocanın, bugünkü Almanya maçında da aynı saati kullanacağı bildirildi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla