Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:04   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Panzer sorunsuz!!!

Panzer sorunsuz
Click the image to open in full size.

Almanya´da yarı final heyecanı öncesinde teknik heyet çok rahat. Çünkü rakibimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Löw´ün sahaya çift forvetle çıkması bekleniyor.
25.6.2008



Podolski ve Klose oynayacak
A Milli Takımımız zorlu yarı final karşılaşması öncesinde ne kadar ciddi sorunlar yaşıyorsa, rakibimiz de o denli rahat... Almanya’da cezalı ve sakat oyuncunun bulunmaması teknik direktör Joachim Löw’ün en büyük güvencesi. Turnuvanın en centilmen takımlarından biri olan Panzerler’in patronu Löw’ün, takımımıza karşı ideal 11’i ile mücadele etmesi bekleniyor. Löw’ün, Podolski ve Klose’yi yine ileri uçta birlikte görevlendirmesine kesin gözüyle bakılırken, başarılı hocanın Semih’e de özel önlem alacağı belirtildi.

‘Asla küçümsenemez’
Ekibiyle sık sık maçın taktiği üzerine toplantı yapan Löw’ün, oyuncularına oyun disiplininden kopmamaları uyarısı yaptığı kaydedildi. Löw dün Basel’de düzenlenen basın toplantısında, “Türkler 15 yıl önce maçların seyrini değiştirebilecek güçte değildi. Şimdi teknik olarak birkaç yılda çok geliştiler. Bunu da grupta ve çeyrek final maçlarını kazanarak gösterdiler” dedi. Futbolcularını rehavetten uzak tutmak isteyen Almanlar’ın hocası, “Takımın motivasyonunu bozmamalıyız. Yarı finale gelmiş bir takım asla küçümsenemez” ifadesini kullandı.

Kısa...Kısa...

Franz Beckenbauer bize şans tanımadı

A lman futbolunun unutulmaz ismi Franz Beckenbauer Türk Milli Takımı’nın dördüncü kez mucizeyi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Türkiye’nin şimdiye kadar sergilediği performansa saygı duyulması gerektiğini belirten Alman futbol adamı, “Üç karşılaşmada gösterdikleri performans ve inatçı tavırları beni çok etkiledi. Onlara saygı duyuyorum. Ama bu mucizeyi başaramayacaklar. Bu nedenle Almanya’yı favori görüyorum. Yalnız Almanya Hırvatistan karşısındaki oyununu tekrarlarsa Türkiye’nin final oynama şansı doğar” dedi.


Ballack: Rakibimize şapka çıkartıyorum
Turnuvanın parlayan yıldızlarından biri olan Michael Ballack, takımımız hakkında övgü dolu sözler sarfetti. Tüm eksiklerine rağmen karşılarında çok güçlü bir ekip bulacaklarının farkında olduklarını söyleyen kaptan, bu nedenden ötürü Türkiye’yi kesinlikle küçümsemediklerini anlattı. “Rakiplerine ayak uydurmayı biliyorlar” vurgusunu yapan Ballack, “Bu da zihnen ne kadar güçlü olduklarını kanıtlıyor. Fatih Terim de oyuncularını çok iyi motive eden bir antrenör. Bunlar bizi tedirgin ediyor. Şu ana kadar geldiği nokta itibariyle Türkiye’ye şapka çıkartıyorum” dedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla