Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:32   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 almanya'da penaltı paniği

Almanya'da penaltı paniği

Click the image to open in full size.Almanya’nın efsane kaptanı Andreas Möller, Panzerler’i uyardı: Türkler’le işi penaltılara bırakmayın

Eren Bozkurt

“Türkler’le işi penaltılara bırakmayın. Bu konuda en az bizim kadar iyiler. Hırvatlar önünde ’emin penaltıcılar’ gibiydiler. Atışlardan kazanacak taraf olarak çıkacağımıza bahse girmem.”

ALMANYA’NIN efsane oyun kurucusu Andreas Möller, bugün oynanacak olan yarı-final maçı öncesi “Penaltılarda kazanacağımıza dair bahse girmezdim” dedi. EURO 1996 yarı final karşılaşmasında finali getiren son penaltıyı atan eski kaptan, Frankfurter Allgemeine gazetesine samimi açıklamalar yaptı, Alman oyuncuları da uyardı: “Penaltılarda ulus olarak geçmişte iyi sonuçlar aldığımız doğru. Ancak Türkiye karşısında aynı sonuçla ayrılacağımızın herhangi bir garantisi yok. Türkler’i Hırvatlar karşısında son derece emin atıcılar olarak gördüm. Penaltılardan kazanacak taraf olarak çıkacağımıza bahse girmezdim. Alman oyunculara da işi penaltılara bırakmamalarını tavsiye ediyorum. Bu gerçekten çok riskli olur.”

REHAVET KORKUSU

BU arada Panzerler’in hocası Joachim Löw, Portekiz karşısında sergilediği ’tek forvetli’ sistemi Ay-yıldızlılara karşı da uygulayacak. Mittel Deutsch Zeitung’un muhabirleri Jens Mende ve Klaus Bergmann’a göre Löw, Türkiye maçı öncesinde büyük sıkıntı içinde. Tecrübeli hoca oyuncularının Portekiz karşısında gösterdikleri iyi oyun yüzünden fazla özgüven kazandıklarını ve Türkiye ile eşleşmenin rehavetine kapıldıklarından şikayetçi. Löw dünkü basın toplantısında “Oyuncularıma sürekli rakibi küçümsememeleri gerektiğini söylüyorum” açıklamasını getiriken Almanlar hazırlıklarına sıcak hava şartlarına rağmen ağır bir idmanla başladılar. Löw’ün maça, özellikle Ballack gibi lider oyuncuların görmek istediği 4-2-3-1 (4-5-1) sistemi ile başlaması bekleniyor.

TAM GÜN DİSİPLİN

BU arada Almanlar’ın ön liberosu Frings’in tekrar tam randımanlı idmanlara başladığı ve bize karşı oynamasında sakınca olmadığı bildirildi. Ayrıca Panzerler yarı-final öncesi her küçük detayı önemsiyor. Portekiz maçı öncesi yaptıkları bütün rutinleri Milli Takımımız ile yapacakları karşılaşma öncesi de harfiyen uygulayacaklar. Son antrenman saat 10.30’da yapılacak. 14.00’te yemek için toplanılacak. 18.00’de de stada hareket edilecek.


__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla