Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:46   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ‘Şapka çıkartırım’

‘Şapka çıkartırım’

Alman Milli Takımı kaptanı Ballack, yarı finale gelen Türkiye’ye şapka çıkardığını belirterek, “Çok güçlü bir rakip bekliyorum. Fatih Terim’in motivasyonu bizi tedirgin ediyor” dedi

Alman Milli Takımı’nın kaptanı ve en önemli kozlarından Michael Ballack, ay-yıldızlı ekibimizden çekindiklerini vurgulayarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Almanya’nın dün yaptığı antrenmandan önce basın toplantısı düzenleyen yıldız futbolcu, sakat ve cezalılar yüzünden kadro sıkıntısı yaşamasına rağmen Türkiye’nin çok güçlü olduğunu söyledi.
Ballack, “Çok güçlü bir Türk takımı bekliyorum. Türkler rakiplerine ayak uydurmayı biliyorlar. Bu da zihnen ne kadar güçlü olduklarını gösteriyor” dedi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in oyuncularını motive etmeyi iyi bildiğine dikkat çeken Alman futbolcu, “Bu da bizi tedirgin ediyor. Yarı finale çıkmalarına şapka çıkartırım, ancak yine de onları gözümüzde büyütmemeliyiz” diye konuştu.
Hatasını kabul etti
Michael Ballack, Avrupa Şampiyonası öncesinde İtalya, Fransa, Portekiz ve Hırvatistan’ı favoriler arasında saydığının hatırlatılması üzerine, bu konuda tamamen yanıldığını kabul etti.
‘Türkler değişti’
Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Türkiye’nin 15 yıl önce maçların seyrini değiştirebilecek güce sahip olmadığını, şimdi ise farklı bir durumla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Löw, Basel’de düzenlediği basın toplantısında, Alman Milli Takımı’nda sakat oyuncunun bulunmadığını belirterek, “Heyecanlı ve yoğun tempolu bir maç olmasını bekliyorum” diye konuştu.
Tecrübeli hoca, Türk Milli Takımı’nın moral gücünün yüksek olduğunu vurgulayarak, “Türkler hırslı ama biz de bu maça hazırız. Ben Türkiye’de çalışırken Türk futbolu bu kadar güçlü değildi. Şimdi teknik olarak birkaç yılda çok geliştiler. Bunu da grupta ve çeyrek final maçlarını kazanarak gösterdiler” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla