Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 07:46   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ‘Hedefler bitmez’

Fatih Terim, kendisi için hedeflerin bitmeyeceğini söyledi, “Milli Takımın başarısına mucize ve şans diyenlere gülüyorum. Yıllar sonra 2008 Avrupa Şampiyonası denilince akla Türkiye gelecek” dedi
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye’nin tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda yarı final oynadığını ancak kendisi için hedeflerin bitmeyeceğini söyledi.
Terim, düzenlediği basın toplantısında, Almanya’dan çekinmediklerini ifade ederek, “Ne ben, ne de oyuncularım bugün bulunduğumuz noktayı yeterli görmüyoruz. Turnuva başında benim oyuncularımı dünya pek az tanıyor demiştim. Şimdi kendimizi yeterince tanıttık. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Terim, “Mucize ve şans diyenlere gülüyorum. İnançlı, azimli bir takım yarattık. Bizim futbolun dışında hayata dair verdiğimiz mesajlar da var. Kavgası, gürültüsü çok olan bir ülkeden geliyoruz. Ancak bizim buradaki başarımız Gazze’den Irak’a kadar birçok insanı aynı bayrak altında sevinmek üzere sokaklara döktü. Milyonlarca insana dertlerini geçici bir süre unutturduğumuz için mutluyuz” dedi.
Tecrübeli hoca, “Finale biz çıkalım da öbür taraftan kim çıkarsa çıksın önemli değil. Sakatların cezalıların arkasına sığınamayız. Finale biz bu ekiple çıkalım her türlü zorluğu da aşarız. Dünyaya kendimizi öyle bir hatırlattık ki, 40 senedir futbolun içindeki bir insan olarak buna şans diyenlere şaşıyorum. Şans, mücadele edenin, oynayanın yanındadır. Yıllar sonra bile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası denince Türkiye ilk akla gelen takım olacaktır” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla