Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 08:11   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 kıskananlar çatlıyor!!!

Turnuvaya Uganda da katılsın


A milli takımın başarısı Avrupa'daki aşırı sağcıların Türkiye nefretini körükledi. Tepkilerin dozu hayli sert

İtalyan Il Giornale Gazetesi’nin merkez sağ hükümetinin koalisyon ortaklarından olan Kuzey Ligi üyeleri arasında yaptığı nabız yoklaması, Türkiye’nin olası Avrupa şampiyonu olma fikrinin büyük tepki çektiğini ortaya koydu.

ALMANYA İHANET ETMESİN

Silvio Berlusconi hükümetinin şımarık çocuğu olarak bilinen ve federatif sisteme geçmek için uğraş veren Kuzey Birliği üyeleri, Türkiye’nin Ortadoğu ve ’Arap’ kökenli bir ülke olduğunu, Avrupa ile yakından uzaktan ilgisi bulunmadığını savunarark "Bunu zaten Brüksel dışında artık herkes kabul ediyor. Yapılacak iş, Avrupa Futbol Şampiyonası’nı kazanmaması gereken Türkleri mutlak ve her yolu deneyerek engellemektir. Bu saatten sonra bu görev Almanya’ya düşmektedir. Umarız Almanya bizlere ihanet edip Türklere yenilmez" görüşünde birleşti. İtalyan ayrılıkçılar şunları söyledi:

Kuzey Birliği Varese Gençlik Kolu Başkanı Marco Pinti: "Avrupa dışından bir ülke bu şampiyonaya katılıyorsa Uganda’nın da katılma hakkı doğar."

Kuzey Birliği Başkanı Umberto Bossi’nin oğlu Renzo: "Eğer Türkiye, şampiyon olursa o zaman İnebahtı’na gidip Andrea Doria adına günah çıkartmamız gerekecek."

Kuzey Birliği Milano sorumlusu Alessandro Morelli: "Eğer Türkiye, kupayı havaya kaldırırsa kebaptan başlayarak tüm Türk ürünlerine karşı savaş açarız."

Novara Belediye Başkan Massimo Giordano: "Türkiye ne siyasette ne futbolda hiçbir yere gidemez. Çünkü Avrupalı değil."

Jörg Haider: Şampiyon olsalar da Avrupa kapısı açılmasın
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla