Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 09:57   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Löw : Türkler 15 Sene Öncesinden Daha İyiler

Click the image to open in full size.

Basel-
Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Türkiye'nin 15 yıl önce maçların seyrini değiştirebilecek güce sahip olmadığını, şimdi ise farklı bir durumla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.
Löw, bugün Basel kentinde düzenlenen basın toplantısında, Türk oyuncuların mücadele ruhundan takdirle söz ederek, ''Türkler 15 yıl önce maçların seyrini değiştirebilecek güçte değildiler. Bu yeni bir durum'' dedi.
Alman Milli Takımı'nda sakat oyuncunun bulunmadığını belirten Löw, ''Heyecanlı ve yoğun tempolu bir maç olmasını bekliyorum'' diye konuştu. Löw, Türk Milli Takımı'nın moral gücünün yüksek olduğunu vurgulayarak, ''Türkler hırslı ama biz de bu maça hazırız. Ben Türkiye'de çalışırken Türk futbolu bu kadar güçlü değildi.
Şimdi teknik olarak birkaç yılda çok geliştiler. Bunu da grupta ve çeyrek final maçlarını kazanarak gösterdiler'' ifadelerini kullandı. Bu arada, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de yarınki karşılaşmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile izleyeceği bildirildi. Öte yandan, dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias, Türkiye-Almanya yarı final maçıyla ilgili olarak, ''Şans Türklerden yana'' dedi.
Iglesias, Alman Bild gazetesinin internet sayfasına yaptığı açıklamada, Almanya'nın turnuvalarda istikrarlı olduğunu savunarak, ''Özellikle baskı altında oldukları zaman iyiler. Şimdi de favoriler.
Ancak önceden hiçbir şey bilinmez. Son maçlar şunu gösterdi: Şans Türklerden yana'' yorumunu yaptı. İspanya'nın finale çıkmasını umduğunu da ifade eden Iglesias, İspanya'nın Almanlar'a, belki de Türkler'e karşı final oynayacağını, İspanya'nın bu kez gerçekten Avrupa Şampiyonu olma şansının bulunduğunu kaydetti.


24.06.2008 21:35:48
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla