Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 13:12   #1
DelG[a]d0_10
Sewiyorum Deli Gibi
 
DelG[a]d0_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
klasnic'e 1.5milyon euro...

Golcü arayışlarını sürdüren Kartal´ın, bonservisi elinde olan Hırvat golcü ile yıllık 1.5 milyon Euro´ya el sıkıştığı iddia edildi.



Tek bir pürüz kaldı
Beşiktaş'ta flaş gelişme... Bir süredir Siyah-Beyazlı kulübün transfer listesinde yer alan Ivan Klasnic ile yıllık 1.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlandığı öne sürüldü. 7 sezondur Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatına annesinin böbrekleriyle devam eden Hırvat golcü, Beşiktaşlı yöneticilere ‘Hazırım’ mesajını gönderirken, transferin önünde tek bir engel kaldığı belirtildi. O da, yılan hikâyesine dönen Bobo-Dinamo Kiev flörtü.

Bobo anlaştığı an...
Bilindiği gibi Beşiktaş Yönetimi, Bobo için Dinamo Kiev’den tam 15 milyon Euro talep etmişti. Ukrayna kulübü ise Brezilyalı yıldızın bonservisine en fazla 9 milyon Euro ödeyeceklerini iletmişti. Siyah-Beyazlılar da bunun üzerine fiyatı 12 milyon Euro’ya kadar çekti. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor; Bobo, Dinamo Kiev forması giymeye hazır. Bu arada PSG’nin golcüsü Luyindila’nın da alternatif olarak elde tutulduğu öğrenildi.
kaynak:fanatik
__________________


Anti-Demirören
DelG[a]d0_10 Ofline   Alıntı ile Cevapla