Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 17:05   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kazım : "Türklükten Gurur Duyuyorum"

Click the image to open in full size.

Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele eden (A) Milli Futbol Takımı kadrosunda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, Türk olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Kazım'ın, İngiltere'nin Telegraph gazetesine yaptığı açıklamalar, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde de yayınlandı.
İngiltere'de başlayan ve Türkiye'de devam eden futbolculuk kariyerinin konu edildiği haberde Kazım, ''Burada kendimi kesinlikle bir Türk olarak hissediyorum ve bundan gurur duyuyorum'' dedi.
Türkiye'nin Brezilya ile 5 Haziran 2007'de yaptığı hazırlık maçında ilk kez milli olduğunu hatırlatan Kazım, ''Türkiye Futbol Federasyonu benim geçmişimi biliyordu ve bana kendimi iyi hissettirecek bir teklifle geldi. Premier League'de düzenli olarak oynadığım dönemde bile İngiltere'den davet almamıştım'' diye konuştu.
Fenerbahçe'de çok önemli Brezilyalı futbolcular olduğunu ve antrenmanlarda topla inanılmaz hareketler yaptığını kaydeden Kazım, ''Kendinizi onlara karşı mahcup hissetmemek için çok çalışıyorsunuz ve haliyle gelişiyorsunuz. Mesela normalde sağ ayağımı kullanan bir futbolcuyum ve antrenmanlarda sadece sol ayağımla yapmam gereken çalışmalara katılıyorum, faydasına inanamazsınız'' şeklinde konuştu.
İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası finallerinde olmamasının kendisini üzdüğünü bildiren Kazım, ''İngiltere'deki futbol sevgisini tartışacak değilim, ancak Türkiye'de çok daha teknik bir futbol oynandığını söyleyebilirim'' dedi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i de değerlendiren Kazım, ''Fatih Terim inanılmaz bir teknik direktör, bize sonsuz güven aşıladı. Başınızı öne eğmenize asla izin vermiyor, bunu yapacak olursanız size öyle bir bağırıyor ki, bana inanın, bir daha başınızı öne eğmezsiniz'' diye konuştu.


25.06.2008 14:50:00
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla