Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 12:49   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Emre, Terim için ne dedi?

Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, Terim konusunda net konuştu! Terim'in kararının kendine ait olduğunu söyleyen Emre...
Emre Belözoğlu, takımın bu başarısının beklenmedik bir başarı olduğunu söyledi. Milli takımın her oyuncusunun kendinden bekleneni fazlasıyla veridini söyleyen Emre, "Bu öyle bir özveri ki bizi bile şaşırttılar" dedi.
Fatih Terim'in görevi bırakacağı yönündeki açıklamaları için de Emre Belözoğlu, ''Fatih hocamızın kendi kararı, saygı duyarız. Ancak, böylesine başarılı teknik adamlar çok kolay yetişmiyor. Fatih hocamın, gerek milli takımda, gerekse de Galatasaray'da kazandığı başarılar ülkemizin yüzünü hep ağartmış ve ülke puanımızı onun sayesinde hep yükseltmiştir. Türk futbolunun bugün geldiği noktada da onun payı çok büyüktür. Fatih hocamın değerini gittikten sonra anlayacağız'' diye konuştu.

KALECİ RÜŞTÜ REÇBER
Kaleci Rüştü de yarı finale gelene kadar verdikleri mücadelenin ve kazandıkları başarının takdire şayan olduğunu ifade ederek, ''Almanya karşısında da çok iyi mücadele ettik. Aslanlar gibi çıktık oynadık. Hiçbir şeyin arkasına sığınmadık. Mazeret aramadık. Bu maça bakarsanız tüm istatistikler bizim üstün olduğumuzu gösteriyor. Ancak bazen istatistikler tersini söylese de kaybettik'' dedi.

Rüştü, milli takımı bırakma kararı için aceleci davranmayacağını vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Bu konuda henüz vermiş olduğum kesin bir kararım yok. Ancak böyle bir kararı verirken, eşime ve hocama danışıp, kararımı öyle vereceğim. Şimdilik bu konuda konuşmak istemiyorum.''
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla