Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 17:30   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İsviçreliler bile Busacca'ya isyan etti !

Türkiye'nin, Almanya'ya 3-2 yenilerek elenmesine İsviçre basını geniş yer verdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Türkiye'nin, Almanya'ya son dakika golüyle 3-2 yenilerek elenmesine İsviçre basını geniş yer verdi.

Büyük tirajlı gazetelerden Blick haberi okurlarına ''Türklere acıyoruz'' başlığıyla verdi. Gazete, turnuva boyunca A Milli takımın en iyi futbolunu Almanlara karşı oynadığına değinerek, ''Türklere acıyoruz. Rüştü'nün hataları yüzünden iyi oynadıkları maçta yenildiler ve elendiler'' ifadelerine yer verdi.

Almanya'nın, Türkiye'yi kardeşçe yapılan bir maçın sonunda son saniye golüyle yendiğine de değinen gazete, maçın hakemi hakkında da kararlarının çoğunda hatalı olduğunu ve taktir haklarını da hep Almanya lehine kullandığını bildiriyor. Gazete, ''Maçın İsviçreli hakemi Massimo Busacca UEFA gözlemcisi tarafından da beğenilmedi'' ifadelerini kullanmış.

Basler Zeitung gazetesi de haberi başlığına ''Son dakikaların ustaları 90. dakikada yenildiler'' ifadeleriyle taşımış. Gazete, Türkiye'nin 3 maçını da son dakikalarda attığı gollerle kazandığını, ancak bu kez gülen tarafın rakip olduğuna yer verip, Almanya'nın Türklerin kalesine 3 şut atabildiğine değinerek, ''3 şut Almanların kazanmasına yetti'' ifadelerini kullandı.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla