Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 07:34   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal’ın delisiyim!

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda yıldızı Seriç, ‘Kaybetmeye asla tahümmülüm yok. Kazanmak için sahada çılgınlıklar yapabilirim. Çok büyük bir camiaya geldiğim için mutluluk duyuyorum. İstanbul muhteşem bir şehir’ diye konuştu


BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Anthony Seric, asla kaybetmeye tahammülü olmadığını, kazanma hırsı nedeniyle sahada çılgınlıklar yapabileceğini söyledi. Seriç, kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı olduğunu belirterek, ‘Ara sıra saha içinde çılgınlıklar yapabilirim. Takımımın başarısı için her şeyi veririm. Oynadığım sürece maksimum fayda sağlamaya çalışırım. Mağlubiyete tahammülüm yoktur. Kazanamadığımız anlarda zaman zaman çılgınca işler yapabilirim ama o da tamamen kazanma hırsından kaynaklanır’ dedi.

Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu ve burada olduğu için çok fazla mutlu olduğunu dile getiren Seriç, ‘’Şimdiden çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımla, hocamla tanışacağım günü bekliyorum. Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok sevinçliyim’’ dedi. Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu, İstanbul ile ilgili olarak, ‘Uçaktan indiğimden beri gördüğüm her şey çok olumlu. Çok pozitif izlenimler edindim. Şu anda kendimi burada çok iyi hissediyorum’ şeklinde konuştu.


Beşiktaş’ta sağlık kontrolleri sürüyor


SÜPER Lig’de 2008-2009 sezonu hazırlıklarına bu akşam başlayacak Beşiktaş’ta, futbolcuların sağlık kontrolleri de sürüyor. Siyah-beyazlı futbolculardan Ali Tandoğan ile yeni transferler Anthony Seriç ve Ekrem Dağ, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde bugün sağlık kontrollerinden geçti. Futbolculara çeşitli servislerde yapılan kontrollerden sonra efor testi yapıldı. Bugün de İbrahim Toraman, Filip Holosko, Serdar Kurtuluş, Aydın Karabulut, Atilla Özmen ve Tuna Üzümcü sağlık kontrolünden geçecek.


27.06.2008Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla