Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2006, 00:54   #16
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kesinlikle genç oyunculardan yanayım tabii ki bunu kendi takımımızı düşünerek söylüyorum eğer bir barca nın bir real in chelsea nin milan ın taraftarı olsaydım yıldız oyuncuların alınmasını tabii ki ben de isterdim. Ama BJK gibi takımlar kendi oyuncularını kendisi yetiştirmek zorundadırlar sadece yıldız alınırsa buna hiç bi bütçe dayanma he diceksin ki şampiyon olunca zaten bu bütçe düzelir ama bakınız ezikler şu an maddi altyapıları iyi olmasa o yıldızların hiç biri takımda kalmaz ve maddi de ortaya çıkardı. Biz daha 5 milyon nakit para veremeden yıldız oyuncu sevdasına düşersek daha çok bekleriz. BJK nın gittiği yol bence doğrubu gençler belki bu sene başarılı olamasa da Tigana yla devam edildiği sürece başarıyı kesinlikle yakalayacaktır ki ben bu sene de kesinlikle ligde ve avrupada iyi bir yerde olacağımızdan eminim. Zaten genç oyuncuların kendine güveni gelirse o istediğiniz yıldızlar da bir bir ortaya çıkmaya başlayacaktır. Galatasaray şampiyon olduğu senelerde ve uefadaki başarısında takımın iskeletini kendi yetiştirdiği oyuncularla kurmuştu. Takımdaki yabancılardan da Popescu, Taffarel ve Hagi yıldız kategorisinde sayılabilirdi. Bizim takımıımızdaki yabancılara bakarsak da Kleberson ve Delgado da kesinlikle yıldız kategorisindeler. Lauren Robert de şu an için sönük bir yıldızdır zamanındaki Hagi gibi o da geldiğinde kimse yıldız gözüyle bakmıyordu hiç bi yerde tutunamamış bir oyuncuydu, Tigana nın yardımıyla Robert de eski haline dönebilir. Yani söylemek istediğim durumu abartmamak lazım BJK YAPABİLECEĞİ transferleri yapıyor bence daha fazlasını beklemek saçma olur. Tigana ya güvenilsin bence bu konuda.
dartheagle Ofline