Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 06:46   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation aferin çocuklar

Yapılan kontrollerde futbolcuların verilen programa uyduğunu gören teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yüzü güldü. Genç çalıştırıcı, öğrencilerine teşekkür etti.
28.6.2008



Fazla kilo alan yok
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde önceki gün topbaşı yapan Beşiktaş’ta futbolcuların durumu teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı sevindirdi. Tatil öncesinde öğrencilerine bir çalışma programı veren ve polar saatlerle oyuncularının programa uyup-uymadığını kontrol eden Sağlam’ın yüzü güldü. Futbolcuların büyük bölümünün, istekleri yerine getirdiği ve kilo almadan kampa katıldıkları bildirildi.

Çekler aybaşı geliyor
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Futbolcularımın verilen programa uyması beni çok sevindirdi. Ciddiyetleri memnunluk verici. İyi çalışıp, yoğun sezona hazır girmek istiyoruz” diye konuştu. Siyah-Beyazlılar’da yeni transfer Seric’in antrenmanlarda takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakaladığı gözlenirken, Tomas Zapotocny ile Sivok’un ve Rüştü Reçber’in ay başında takıma katılacakları açıklandı.

Brezilyalılar’ın keyfi yerinde



Kara Kartal’ın golcüleri Bobo ile Nobre, antrenmanlardaki neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor. İki Sambacı da yaptıkları esprilerle takım arkadaşlarını güldürüyor. Bu arada Dinamo Kiev’in Bobo ısrarını sürdürdüğü ve Beşiktaş ile temasları sıklaştırdığı bildirildi. Taraftarlar ise forumlarda Bobo’nun satılmaması görüşü üzerinde duruyor.
__________________
sevil1903 Ofline