Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 06:49   #12
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 İbrahim Toraman: ya şampiyonluk.....

Ya şampiyonluk ya şampiyonluk!
Click the image to open in full size.

İbrahim Toraman, yeni transferlerle takımın daha da güçlendiklerini belirterek, "Bu sezon şampiyonluğa herkesten çok ihtiyacımız var. Tüm camianın buna İhtiyacı var. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
27.6.2008



Kulübün resmi internet sitesindeki "Soru-Cevap" köşesinde taraftarlarla söyleşen ve sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, bir soru üzerine, son iki sezonda son ana kadar şampiyonluğu kovaladıklarını, ancak bitime birkaç hafta kala istedikleri performansı gösteremediklerini söyledi.

İbrahim, "Bu sezon takıma yeni arkadaşlarımız katıldı, daha da güçlendik. Bu yıl şampiyonluğa herkesten daha çok ihtiyacımız var. Rakiplerimiz de önemli transferler yaptı, ama bizim kesinlikle şampiyon olmamız lazım. Başta futbolcular olmak üzere tüm camianın, taraftarların buna ihtiyacı var. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız ve olacağız" diyerek iddialı konuştu.

Beşiktaş’ta hedeflerinin bitmediğini, takımda şampiyonluklar yaşamak ve kupa kaldırmak istediğini istediğini anlatan İbrahim, şunları kaydetti: "Bu sene çok iyi bir tatil dönemi geçirdim. Kafa olarak kendimi çok iyi hazırladım ve buraya geldim. Geçmiş yıllardan daha fazla takıma katkı sağlayan, saha içinde ve dışında çok farklı bir İbrahim Toraman olacağım.

Ligde ve Avrupa’da başarılı olabilmek için, takım olarak kamp dönemini en iyi şekilde geçirmeliyiz. Bir iskelet kadronun oluşması lazım. İstikrarlı bir kadro olmalı. Sakatlıklara ve cezalı duruma düşmemeye çok dikkat etmeli, istikrarın sürmesi için çalışmalıyız."

Özel hayatında çok sakin, kolay sinirlenmeyen biri olduğunu, ancak sahada durumun daha farklı olduğunu dile getiren İbrahim Toraman, "Çünkü sorumluluk alıyorsunuz. Takımda en fazla sorumluluk alanlardan biri benim. Bazen saha içinde o kadar haksızlığa uğradığımız durumlar oluyor ki insan isyan edebiliyor. Bu durumda agresif biri gibi görünüyorum" dedi.

İbrahim Toraman, "Yeni sezonda ne gibi değişiklikler olacak" şeklindeki bir soruyu da "Takımın ortamı çok iyi olacak. Şu anda takımın havası iyi, ama daha iyi olmalı. Arkadaşlık ortamı çok önemli. Hocamız da buna dikkat ediyor. Herkesin birbirini sevmesi ve sayması gerekiyor ki bu kaynaşma sahaya yansısın. Mücadeleci, isteyen, arzulayan, savaşan bir takım olacağız. Zaten hocamız da bunu istiyor. Sezon öncesinde çok iyi bir kamp dönemi geçirmeliyiz. Ertuğrul hocamızın bizden istediklerini en iyi şekilde yerine getirirsek ve tüm bu şartlar da oluşursa, hedeflerimizi gerçekleştirmemiz çok daha kolay olur" diye yanıtladı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla