Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 14:21   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diego, Juve ve Inter'e yeşil ışık yaktı

Bu sezon Werder Bremen formasıyla oldukça iyi bir performans ortaya koyan Diego, Avrupa'dan pek çok kulübün radarlarına takılmış durumda. Brezilyalı yıldız için Inter ve Juventus'un ciddi girişimlerde bulunduğu transfer kulislerinde dolaşıyor.

Juventus, şu anda tüm konsantrasyonunu Xabi Alonso transferine vermiş durumda. Bundan ötürü de Diego'yla ilgili girişimlerinde biraz frene basan siyah beyazlılar, gelişmeleri biraz uzaktan takip ediyor. Inter'se yeni teknik direktörünün gelişiyle onun transfer politikasına göre harekete ederek, Mourinho'nun öncelikli isteklerini yerini getirmeye ağırlık veriyor.

Gündemin bu gelişmeler sonucunda sakinleşmesinin ardından basın mensuplarının transferle ilgili sorularına maruz kalan Diego sonunda sessizliğini Corriere Dello Sport'a bozdu. Güney Amerikalı yıldız şunları söyledi: "Inter ve Juventus kulübümle benim transferim hakkında görüştüler, ancak bunların sonucunda bir gelişme olmadı. Juventus'u çok beğeniyorum, çünkü gerçekten çok iyi bir takım. Gelenekleri ve milyonlarca taraftarı var. Inter de oynamak isteyeceğim kulüpler arasında bulunuyor. Kadrosu çok güçlü olduğu için her alande rahatça mücadele edebilen bir takım. Gelecekte ne olacağını bilemiyorum, ancak şu anda Werder Bremen'in oyuncusu olduğum kesin."

Transferler işi bozabilir

Juventus'un Xabi Alonso ile anlaşması halinde Torino ekibi Diego transferinden vazgeçebilir. Aynı durum Inter transferinde de geçerli. Eğer Mourinho, Lampard ve Quaresma'yla anlaşırsa Brezilyalı'nın San Siro'ya gidiş planları suya düşebilir.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla