Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 09:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arada dağlar var

Arada dağlar var
Click the image to open in full size.

Menacer Sinan Engin ile Gökhan Zan görüştü. Milli futbolcu 1.5 milyon YTL garanti para istedi, Beşiktaş 500 bin teklif etti.
29.6.2008



‘Sorunun sakatlıklar’
Beşiktaş ile Gökhan Zan arasındaki ipler geriliyor... Yeni sözleşmeye henüz imza atmayan milli futbolcuyla, Sinan Engin’in bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Engin’in yıldız oyuncuya, “Biz kalmandan yanayız. Senin sorunun kişisel değil sakatlıklarla. Sözleşmeni yenilemek istiyoruz. 500 bin YTL garanti, gerisi de maç başı olmak üzere 2 milyon YTL öneriyoruz. Zaten yerliler arasında sadece Rüştü’ye garanti para ödüyoruz. Bu rakamın üzerine çıkamayız” dediği belirtildi.

‘Beni isteyen çok’
Gökhan'ın ise, “Ben de kalmak isterim ancak bazı şartlarım var. 1.5 milyon YTL garanti, toplam 3.5 milyon YTL istiyorum. Avrupa’da birkaç kulüpten teklifler var. Eğer şartlarda anlaşamazsak, ben de profesyonel olarak düşünmek durumundayım. Daha sonra tekrar konuşuruz. Ancak önerdiğiniz rakamlar çok düşük, Bank Asya Birinci Ligi’nden bile az” diye karşılık verdiği kaydedildi. Gökhan Zan’ın tatilini geçirmek için İstanbul’dan ayrıldığı öğrenildi. l Orhan YILDIRIM
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla