Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 09:40   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Necati'yi isterim

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Sağlam: Necati'yi isterim

Necati Ateş'in Fotomaç aracılığı ile Beşiktaş'a yeşil ışık yakması, Ertuğrul Sağlam'ı heyecanlandırdı. Sağlam, "Necati Ateş'i isterim" yorumunu yaptı.


***

Necati için onay çıktı

Cimbom ile iki yıllık sözleşmesi bulunan Necati kiralık veya bonservisiyle alınacak.

Necati Ateş'in, Fotomaç aracılığıyla Beşiktaş'a yeşil ışık yakması, siyah-beyazlı camiada heyecan yarattı. Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan Ertuğrul Sağlam'ın, "Necati'yi isterim" sözünden sonra girişimler hızlandırıldı. Beşiktaş yönetimi, geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediye'ye kiralık verilen Necati için G.Saray ile pazarlık masasına oturuyor. Necati'nin G.Saray ile iki yıl daha sözleşmesi var.

İLK TERCİH KARTAL
İngiltere, Almanya, Fransa ve Rusya'dan teklif aldığı bilinen Necati'nin, "Beşiktaş ilk tercihim olur" demesinden sonra 28 yaşındaki oyuncu için G.Saray'ın kapısı çalındı. Skibbe'nin kadroda düşünmediği Necati Ateş'in gerekirse kiralanacağı belirtiliyor. G.Saray'a teklifini yapan, takasa da sıcak bakan Beşiktaş, Necati için 2 milyon euro'yu gözden çıkardı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla