Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 11:39   #1
VeysTube
Can't Forget

VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon10 Kolpa Haberler xD VA ( Veys Ajans )

Ronaldinho Beşiktaşta !

Ronaldinho,Beşiktaşın 2.5 milyon euroluk teklifini hemen kabul ettim . Önemli olan siyah-beyaz aşktır diyerek parayı önemsemediğini vurguladı . AA ( Atıcı Ajans )

/ / / / / / /

FeBe Nin Van NistelrooY Bombası !

Nistelrooy Türkiyeyi çok sevdiğini ve teklifi hemen kabul ettiğini açıkladı . 1 yıllık kıralık yapılan anlaşmaya göre nistelrooy febeden 2 milyon euro alacak ! SA ( Sallama Ajans )

/ / / / / / /

Ballack Gsye Gelmek İstiyorum !

Ünlü Alman Futbolcu Ballack ,Gsyi çok seviyorum , transfer listelerinde değilim mali durumlarının kötü olduğuınu biliyorum o yüzden 1 yıl gs de ücretsiz oynarım diyerek gündemin ilk sırasına oturdu .
gs li yöneticilerin ilk açıklamaları:

Allah Ondan Razı Olsun Allah Ne Muradı Varsa Versin Oldu ! İALA ( İyice Abarttık Lan Ajansı )

/ / / / / / /

C.Ronaldo Beşiktaşta Oynarım !

Ünlü Portekizli beni madrid ve Beşiktaş istiyor . Madrid in teklifi de güzeldi ama beşiktaşın daha da güzeldi . o yüzden beşiktaşa yakınım dedi . . beşiktaş yıldız futbolcuya 12 milyon euroluk bir teklif yapmıştı . HSOA ( Ha S .. Ordan Ajansı

/ / / / / / /

Febenin Eto Aşkı !

Febe etoyu bırakmıyor .

Ünlü oyuncuyu almak için servetini göze alan aziz yıldırım . ya o gelecek ya ben bu işi bırakıcam diyerek ne kadar istekli olduğunu belirtti . febe eto için 20 milyon euro teklif yaptı fakat chelsea eto için 50 milyon euro teklifte bulunmuştu. aziz şimdi 3 oyuncu + 25 milyon euroluk teklifle barçanın kapısını çalmayı planlıyor . YAA ( Yok Artık Ajansı )

Ya Gs Ya Futbol Hayatım !

Bu sözler yıldız futbolcu Henry e ait . Gsnin ne kadar büyük bir klup olduğunu vurgulayan Henry artık gsde oynama vaktimin geldiğini vurguladı . Gs henry 5 milyon euroluk bir teklif yapmıştı . KA ( Komedi Ajans )

--------------------------------------------------- --------------------------------------------------- -------

TAMAMEN KENDİ YAZIMDIR . Click the image to open in full size. HİÇBİR KATKI MADDESİ YOKTUR ! Click the image to open in full size.

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?

ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla