Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2008, 22:28   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta transfer zirvesi!

Beşiktaş'ta transfer zirvesi!

Beşiktaş Yönetim Kurulu 2008-2009 sezonunun ilk toplantısını bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım Demirören'in de yer aldığı toplantı As Başkan Ertunç Soğancıoğlu, Genel Sekreter Kenan Öner, yönetim kurulu üyeleri Halim Aydın ve Mario Berk'in katılımı ile yapıldı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda öncelikle yapılan transferler ve takıma dahil edilmesi düşünülen isimler hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi. Yeni transferler ile ilgili yönetim kurulu üyelerine bilgi verdiği kaydedilen Başkan Demirören'in, toplantıya katılan yöneticilere önümüzdeki sezon öncesi transfer edilen futbolcuların Beşiktaş'ın eksiklerini giderecek özelliklere sahip olan isimler olduklarını ve transferde nokta atışlar yaptıklarını söylediği belirtildi.
Öte yandan bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Vestel Manisaspor'un orta saha oyuncusu Uğur İnceman konusunun da konuşulduğu toplantıda, bu futbolcu ile ilgili transfer talebinin devam edeceği, ancak Manisaspor kulübüne bonservis ücreti için verilen son tekliften yukarıya çıkılmayacağı kararı alındı. Eğer Vestel Manisaspor kulübü bu oyuncuyu satmaya Beşiktaş'ın önerdiği şartlar doğrultusunda razı olursa bu trasferin biran önce bitirilip, Uğur İnceman'ın sezon öncesi kampına yetiştirilmesi kararlaştırıldı.
Ayrıca yine son günlerde Beşiktaş'ın gündeminde olan Gökhan Zan ile sözleşme yenileme konusunda da önemli kararlar alındı. Siyah Beyazlı yönetim Gökhan ile önümüzdeki günlerde son bir kez daha görüşme kararı alırken, bu oyuncuya maç başı ücret teklif edileceği belirtildi. Milli oyuncunun Beşiktaş'ın kendisine sunduğu şartları kabul etmemesi durumunda, Gökhan Zan ile yolların ayrılacağı kaydedildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla