Alıntı: | rtmtita´isimli üyeden Alıntı
bu yönetime başka sözüm yok.parayı heryere dağıtmaya başladı.2 milyon avro verilirmi be.büyük futbolcu olacakmış ta,bize para kazandıracakmış ta. | Alıntı: | rtmtita´isimli üyeden Alıntı
strateji yok ,yöneticilik yok,pazarlık kabiliyeti hiç yok.kardeşim ne iş yaparsınız. ben söyleyimmi.bolbol borç yapıyosunuz. yazık! | Alıntı: | alpich´isimli üyeden Alıntı
ağzını sevim kardeşim ne güzel sölüyosun yaa,aynen sana katılıyorum böyle basit topçuları almak kolay hemde iyi kazık yedik 2 milyon euro vayy beaa gene hüsran gene hüsran.ben diğerleri gibi pembe bakamıyorum çünkü ortada hiçbirşey yokk.bence hayalci olmamak lazım,rakiplerimizin kadroları çok ama çookk daha kaliteli(cinconda dahil olmak üzere)!!! | Genç arkadaşlarım sizi anlıyorum ama fazlada karamsar olmayın diyorum ünlü istiyorsunuz belki ama takımda uyum daha önemli çok kaliteli oyuncularla ii futbol oynanacak diye kural yok üstelik bizdekilerde kötü hiç değil bekleyelim görelim ne dersiniz real madridte düntyadaki yıldızları topluyor ama başarı fazla yok oysa barcaleno yıldızını yaratıyor ve daha güzel oynuyor sadece bir örnek vermek istedim ..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
Konu KaRaHaNLI tarafından (05-07-2006 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir..
|