Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 00:09   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'ya izin yok

Ukrayna'ya transferi gündemde olan Bobo'ya başkanımız izin vermedi
Click the image to open in full size.

Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımının ısrarla transfer etmek istediği yıldız golcümüz Bobo’ya Başkanımız Yıldırım Demirören’den izin çıkmadı. Demirören, dün genel sekreterimiz Kenan Öner, asbaşkanımız Levent Erdoğan ve menajerimiz Sinan Engin’le yaptığı toplantıda Bobo ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Demirören, "Bobo genç ve kaliteli bir golcü. Dinamo Kiev’in verdiği teklif kulübün menfaatlerine uymuyor. Bu yüzden onu bırakmayacağız" ifadesini kullandı.
Hoca da istiyor
Brezilyalı golcü için İspanya, Rusya ve Fransa’dan da teklifler olduğunu hatırlatan Başkan Yıldırım Demirören, "O Beşiktaş için önemli bir değerdir. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın da görüşleri doğrultusunda satılmaması kararını aldık. Bobo eski formunu yakalayacak ve tribünleri yine ayaklandıracaktır" dedi. Bobo’nun takımda kalmasının memnuniyet verici bir durum olduğunu belirten Beşiktaş Antrenörü Mutlu Topçu, "Bobo yeni sezonda takımın en önemli kozlarından biri olacak" dedi.
Alex’i önerdiler
Ertuğrul Sağlam’ın ayrılmak isteyen Cisse’ye alternatif olarak oyuncu aradıklarını belirtmesi üzerine menajer Sinan Engin, Brezilya’nın Independiente takımında forma giyen Alex’in adının gündeme geldiğini söyledi. Menajer Süleyman Kuriş, Trabzonspor’un iki yıldır peşinden koştuğu 26 yaşındaki oyuncunun üç büyük takımdan birinde oynamak istediğini belirtirken, "O sol ayaklı ve çok yönlü bir oyuncu. Forvet arkası, sol iç, sol bek, sol dışta oynayabiliyor. İyi frikik atıyor. F.Bahçeli Alex’te daha iyi" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla