Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 00:17   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milliler dağıttı

Click the image to open in full size.
Avrupa Şampiyonası’nda yarı final oynayan ay yıldızlı futbolcular döner dönmez soluğu İstanbul gecelerinde aldı. Eğlenceye F.Bahçeli Önder ve Selçuk da katıldı.


Futbolcular gece boyunca eğlendiler
2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde büyük bir başarı elde ederek yarı finale kadar çıkan ve şanssız bir şekilde Almanya’ya elenen A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alan futbolcular soluğu İstanbul gecelerinde aldı. Arda Turan, Uğur Boral, Volkan Demirel, Rüştü Reçber, Sabri Sarıoğlu, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Reina’da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler. Millilerin eğlencesine Fenerbahçeli Önder Turacı ile Selçuk Şahin de katıldı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencede mekandan ilk ayrılan kişi Rüştü Reçber oldu. Rüştü, eşi Işıl Hanım’la mekandan ayrıldı. Sabri Sarıoğlu gece bitiminde görüntülenmemek için mekanı garaj kapısından terk etti. Alkollü olduğu öğrenilen Sabri’nin aracını ise takım arkadaşı Arda Turan kullandı.

Tuncay yüzünü gizledi

İçeride iki futbolcuyla birlikte eğlenen kız arkadaşları ise mekandan Tümer Metin’le birlikte taksiyle ayrıldı. Tümer, taksideki üç kızla birlikte garaj kapısından çıkıp, Sabri ve Arda’nın cipini takip etti. Mekandan yanında bir kızla birlikte çıkan Tuncay Şanlı ise görüntülenmemek için elini kameralara siper etti.

ÜÇ KIZLA ÇIKTIClick the image to open in full size.

Milli futbolculardan Tümer Metin, üç kız arkadaşıyla birlikte garaj kapısından çıkıp taksiyle mekanı terk etti. Tuncay Şanlı ise görüntülenmemek için elini kameralara siper etti.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS

Konu yoshy_BJK tarafından (30-06-2008 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir..
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla