Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 07:50   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte yeni Lampard'ımız

Beşiktaşımız, yeni bir yıldızı daha futbol piyasasına sürmeye hazırlanıyor. Yıllardır altyapıdan çıkardığı değerlerle ön plana çıkan siyah-beyazlılarda, son dönemde yetişen Batuhan Karadeniz, Can Erdem, Mehmet Sedef, Emre Özkan, Rıza Şen ve İbrahim Kaş’a şimdi de Necip Uysal katılıyor.
B Genç Takımı’nda olmasına rağmen, geçen sezon kendisinden üç yaş büyük oyuncularla birlikte PAF takımında yer alan Necip, henüz 17 yaşında A takım idmanlarında kendini göstermeye başladı. Her iki ayağını kullanabilen, orta sahanın ortasında “Yeni 10 numara” olarak lanse edilen futbolcu, kalitesiyle bir anda gazetecilerin de dikkatini çekti.
PAF takımımızın teknik patronu Fikret Demirer, Necip’in güçlendikçe daha da iyi olacağını söyleyerek, “Ahlaki açıdan da çok efendi bir futbolcu” diye konuştu. B Genç’te Necip’in hocalığını yapan Halim Okta ise genç oyuncu hakkında şöyle konuştu:
‘Yeteneği mükemmel’
“Çok yetenekli bir futbolcu. Klasik, forvet arkası oynayan bir 10 numaradan ziyade, Chelsea’deki Frank Lampard tarzında bir futbolcu. Çünkü ofansif yönünün yanı sıra, defansif özellikleri de ön plana çıkabiliyor.”
Genel Menajerimiz Sinan Engin de, teknik heyetin iki sezondur bu futbolcuyu takip ettiklerini söyleyerek, “Artık onun A takım için hazır olduğunu düşünerek profesyonel yaptım. Kendisinden çok umutluyum. Bana göre Necip, Beşiktaş A Takımı’nın bu sezonki bazı maçlarında da forma giyebilir” ifadesini kullandı.
Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla