Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 08:00   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü

Kondisyon yüklüyor
Genç çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam, futbolcularına kondisyon yüklemesi yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümüne İstanbul'da başlayan siyah- beyazlılar, günde çift idman yapıyor. Sağlam, sabahki çalışmalarda kondisyon ağırlıklı idmanlar yaptırıyor. Futbolcuların başarılı performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Click the image to open in full size.

Yöneticiler idmanda
Beşiktaşlı yöneticiler, siyah-beyazlı takımın antrenmanlarına yoğun ilgi gösteriyor. Entuğrul Sağlam yönetiminde yapılan dün akşamki çalışmayı genel sekreteri Kenan Öner, yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu, Mario Berk ve Halim Aydın da bir süre izledi. Antrenmana, sağ arka adalesinde çekme olan genç futbolcu Adem katılmadı.

Oktay'a özel jübile
Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen golcü oyuncu Oktay Derelioğlu'na jübile sözü verildi. Geçtiğimiz günlerde başkan Yıldırım Demirören ile biraraya gelen ve jübile isteyen Oktay'a onay çıktı. Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde Beşiktaş'ın, Hollandanın güçlü ekiplerinden Feyenoord ile 16 Ağustos'ta karşı karşıya geleceği ifade edildi.

Bayanların para isyanı
Siyah-beyazlı kulüpte yaşanan mali sıkıntı, bayan basketbol takımına da yansıdı. Daha önce kulübün vergi borcu nedeniyle, futbolcuların kullandığı araçlara haciz gelmesi keyifleri kaçırırken, şimdi de bayan basketbolcular alacakları ödenmediği gerekçesiyle dava açmaya hazırlanıyor. Yönetim, bayan oyuncuları ikna etmeye çalışıyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla