Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 09:00   #1
mypatxah
alayına gider
 
mypatxah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Rüştü'yü Arda Turan sakatlamış

Tarihi başarıya imza attığımız Avrupa Şampiyonası’nda çok sakat vermiştik. Bunlardan birisi ise çok ilginç...
Sakatlanan Rüştü ama sakatlayan rakip oyuncu değil kendi takım arkadaşı. Kaleci Rüştü önceki gün Acıbadem Hastanesi’nde kulak zarındaki yırtık nedeniyle ameliyat oldu. İşte Rüştü’nün sahalardan 1.5 ay uzak kalmasına neden olan sakatlığının perde arkası...

EURO 2008 sonrasında milli takıma veda eden Rüştü, 20 Haziran’da Viyana’da oynadığımız ve penaltılar sonrasında 4-2 kazandığımız Hırvatistan maçında hem de sevinirken sakatlandı. Son atışta Rüştü Petric’in penaltısını kurtarıp yarı finale kaldığımızı ilan ederken diğer milli oyuncularımız tecrübeli file bekçisine koştu. Bu sırada Arda’nın kafası sol kulağına çarpan Rüştü ağrı hissetti.

İHMAL Mİ VAR?

MAÇ sonrası takımın kaldığı otelde de sol kulağında dayanılmaz ağrılar hisseden ve hemen milli takım doktorlarının yanına giden Rüştü’ye damla verildi. Gerekli tetkiklerin o sırada yapılmadığı iddia edilirken İstanbul’a dönen tecrübeli kaleci ağrılarının geçmemesi nedeniyle Acıbadem Hastanesi kulak burun boğaz bölümüne gitti. Milli kalecinin sol kulak zarının yırtıldığı görüldü. Hemen ameliyata alınan Rüştü’nün 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

‘ARDA KARDEŞİM’

Konuyla ilgili olarak konuşan Rüştü, “Penaltılara giden Hırvatistan maçı sonrası arkadaşlarımla müthiş bir sevinç yaşadım. O arada Arda’nın kafası kazayla kulağıma çarptı. Bir acı hissettim ama maçın sıcaklığıyla pek bir şey olmadı. Bana olan sadece bir kazaydı. Arda benim kardeşim onu çok seviyorum. İstemeyerek oldu. Zaten kendisi de benim yanımdan ayrılmadı. Futbolda bunlar olur. İnşallah 2. kampta çalışmalara başlarım” diye konuştu.
__________________

Click the image to open in full size.
mypatxah Ofline   Alıntı ile Cevapla