Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 11:39   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş sıcağa aldırmadı !

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
30 Haziran 2008 12:37
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon çalışması yaptı.

Sahada yaklaşık 40 dakika koşu yapan futbolcular, daha sonra tesislerdeki göletin yanında açma germe çalışmaları yapıp antrenmanı tamamladı. Sıcak hava futbolcuları bir hayli etkilerken, bazı oyuncular tişörtlerini çıkararak koştu. Antrenmana sakatlığı süren Adem Büyük katılmadı.

FUTBOLCULARIN KAPLUMBAĞA İLGİSİ

Siyah-beyazlı bazı futbolcular, sahadan gölete geçerken gördükleri kaplumbağa ile bir süre ilgilendi. Başta Nobre olmak üzere bazı futbolcular kaplumbağayı eline alıp bir süre inceledi.

LAKTAT TESTİ UYGULANACAK

Siyah-beyazlı futbolcular yarın laktat testinden geçecek. Basına kapalı olarak yapılacak testte, futbolcuların aerobik dayanıklılık ve laktat eşiklikleri tespit edilecek.

SIVOK VE ZAPOTOCNY GELİYOR

Siyah-beyazlıların yeni transferleri Sivok ve Zapotocny'nin bu akşam İstanbul'a gelecekleri açıklandı. İki Çek futbolcu, yarın sabah da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla