Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 16:07   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Hocaya yol veririz

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, son günlerde milli takım için adı geçen Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam için "Şu anda Fatih Terim görevde. Terim'in görevine devam etmesini isteriz. Eğer Ertuğrul Sağlam'a bu yönde bir teklif gelirse önünü açarız." dedi.

Bir radyo kanalında konuşan Beşiktaş Asbaşkanı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in görevine devam etmesini istediğini vurgulayan Erdoğan, "Ancak giderse ve Ertuğrul Sağlam'ı milli takımın başına getirmek isterseler buna izin veririz. Bir Beşiktaşlı olarak Sağlam'ın milli takımda görev yapmasından gurur duyarız. Federasyondan bu yönde bir talep gelirse gerekli kolaylığı gösteririz ve izin veririz. Şu ana kadar bu konu hakkında ne federasyondan ne de Sağlam'dan bize bu yönde bir talep geldi." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Erdoğan, "Bobo'yu transfer etmek isteyen her kulübe kapımız açık. Eğer Bobo transfer olursa bu oyuncunun yerini dolduracak bir futbolcu transferi yapacağız. Vestel Manisasporlu Uğur İnceman konusundaysa temaslarımız sürüyor. Gerekli şartlar oluşursa bu oyuncuyu da kadromuza katacağız." ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan hakkında da konuşan Erdoğan, "Teknik kadromuzdan Gökhan Zan için henüz bir karar verilmiş değil. Gökhan Avrupa futbol şampiyonasından yeni geldi. Bu konuda konuşmak erken olur." dedi.
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla