Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 21:58   #1
DelG[a]d0_10
Sewiyorum Deli Gibi
 
DelG[a]d0_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Basketbol’da Transfer Mesaisi

Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, yeni sezon öncesi yapılan transfer çalışmalarını internet sitemize anlattı… Yalçın, “Bayan Takımımız için 4, Erkek Takımımız için ise 5 isimle anlaştık. Şimdi de dünyaca ünlü bir guard ile görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Beşiktaş Cola Turka Bayan ve Erkek Basketbol Takımlarımız yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Bayan Basketbol Takımı için Botaşspor’un başarılı oyuncusu Naile İvegin’in yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Müjde Yüksel, Ceyhan Belediyesi’nden Tuğba Taşçı ve Seda Tekindağ ile anlaşıldı.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’a ise Türk Telekom’dan Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Adem Ören, CASA TED Ankara Kolejliler’den Ömer Ünver transfer edilirken, TTNet Beykoz’dan Umut Gönül ile prensip anlaşmasına varıldı.
Yapılan transfer çalışmalarını değerlendiren Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, oyuncu seçimlerinde sistemli bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Bayan Takımımız için 4, Erkek Takımımız için ise 5 isimle anlaştık. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Cevher Özer ile de sözleşme yeniledik. Şimdi de dünyaca ünlü bir guardın peşindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu. Şu anda antrenörü bulunmayan Erkek Basketbol Takımımız’ın başına ise Beşiktaş’a yakışan kaliteli bir ismi getireceklerini, antrenör konusunda acele etmediklerini ifade eden Şeref Yalçın, “Geçen yıl kaçırdığımız Şampiyonluğu bu yıl kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
__________________


Anti-Demirören
DelG[a]d0_10 Ofline