Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 22:24   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Zırt pırt sinema filmi olmaz"

Ünlü aktör Erkan Can neden böyle konuştu?

Click the image to open in full size. Erkan Can, "Bundan sonra çok sık sinema film çekeceğimi sanmıyorum" dedi ve ekledi: Zırt pırt olmaz!..
Günaydın'a konuşan ve en son iki yıl önce 'Takva' filminde oynayan deneyimli aktör Erkan Can, çok sık film çevirmeyi doğru bulmadığını söyledi. Türk Sineması'yla ilgili nitelik endişesi taşıdığı için 'Sinemaya dur!' diyen Erkan Can, kısa zamanda çok film çekilmesinin durumu bu noktaya getirdiğini belirterek "Zırt pırt sinema filmi olmaz" dedi.
Şu sıralar Hatice Aslan ile başrol paylaştığı 'Düğün Şarkıcısı' dizisinde rol alan Erkan Can, dizinin reytinginin iyi olduğunu ancak, bundan böyle dizi filmlerde de çok sık yer almayacağını söyledi. Türk filmlerinin artık pek çok yurtdışı festivalinde gösterildiğini ve genç sinemacıların bu entegrasyon nedeniyle daha şanslı olduğunu ifade eden Erkan Can, şunları söyledi: "Artık Türk Sineması'nın var olduğu biliniyor. Bizde çok hikaye var, Anadolu'da çok hikaye var; bunlar çekilecek. Gençler çok iyi geliyor. Akıllı ve donanımlı çocuklar var."
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla