Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 05:43   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ertuğrul Sağlam' ın açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, idman sonrasında açıklamalar yaptı.
1.7.2008


'Rüştü bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biri... Onun değerini bilmeliyiz.' 'Oyuncularımın antrenmanlara hazır gelmesi beni mutlu etti. Hepsine teşekkür ederiz...' 'Altyapısına önem vermek, Beşiktaş'ın geleneğidir. Kendi değerlerimize sahip çıkacağız'

‘Artık vazgeçelim’
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye’de yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. A Milli Takımımız’ın file bekçisi ve Beşiktaş’ın kalecisi Rüştü Reçber’e destek veren Sağlam, oyuncularını kutladı ve altyapıdan gelen gençlerden ümitli olduğunu dile getirdi. Sağlam, “Rüştü gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden biri. Ona sahip çıkmalıyız. Dün kahraman ilan edip, bugün farklı değerlendirme yapmaktan vazgeçmeliyiz” dedi.
‘Sakatlık yaşamadık’
Ümraniye'deki çalışma ortamından çok memnun olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, “Oyuncularımızın tatil öncesi verdiğimiz programı uygulamış olması, beni memnun etti. Yarın (bugün) yapacağımız laktak testiyle çalışmalarımızın İstanbul etabını noktalayacağız. Herhangi bir sakatlıkla karşılaşmamamız ve futbolcularımızın arzusu bizi sevindirdi. Verilen programı uygulayan oyuncularımızın gösterdiği bakış açısı, bizi bu sezonun geleceği için umutlandırıyor” diye konuştu.
‘Yıldızlar yetişecek’
Altyapıdan, A takım kadrosuna dahil olan genç futbolcuların performansının çok iyi olduğunu belirten Sağlam sözlerini şöyle noktaladı: Altyapıdan oyuncu yetiştirmek zaten Beşiktaş’ın geleneklerinde var. Benim de altyapıya nasıl baktığım ortada. Genç futbolcularımızı Avusturya’daki kampta tekrar gözden geçirip sezon içerisinde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Kendi değerlerimize sahip çıkacağız ve Beşiktaş’a yakışan yıldızlar yetiştireceğiz.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla