Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 05:45   #2
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bu anlayış değişmeli

Beşiktaş Teknik Direktörü, milli kalecisine sahip çıktı. Rüştü'nün gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden biri olduğunu belirten Sağlam, “Futbolcuları bir maçtan sonra ne kahraman, ne de hain yapalım” dedi.
Click the image to open in full size.
ENGİN ALBAYRAK
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, eleştirilen kaleci Rüştü'ye destek verdi. Sağlam, Rüştü'nün gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden biri olduğunu belirterek, “Futbolun içinde şanssızlıklar yaşanabiliyor. Bir maç önce Rüştü'yü kahraman ilan edenler, bir maç sonra maalesef değişik değerlendirmeler yapabiliyor. Çek Cumhuriyeti kalecisi Cech yaptığı hata ile takımı çeyrek finale çıkamadı. Ama maç sonrası taraftarları onu gönülden alkışlayabiliyorsa bizim de bu anlayışa ulaşmamız gerekiyor” diye konuştu.


ÇALIŞMALAR İYİ GEÇTİ
İstanbul'daki çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Sağlam, “Oyuncularımızın verdiğimiz programı uygulamış olması beni memnun etti. Bütün oyuncuların arzusu üst seviyedeydi. Hepsinin aynı anda kampa katılmaları, istekleri, özverileri bizi umutlandırıyor” dedi. Gökhan Zan'ın takımda kalıp kalmayacağının kendi kararına bağlı olduğunu yineleyen Sağlam, Higuain ve Gordon'un kampa katılmayacaklarını söylerken, altyapıdan aldığı oyunculardan da memnun olduğunu belirtti.


Kaleci Rüştü ne yapsa yaranamadı
Hırvatistan maçında kurtarışlarıyla turu getiren isimlerden olan Rüştü, Almanya ile oynanan yarı finalde yediği 2. gol nedeniyle eleştirilmişti. Milli kaleci Almanya karşısında arkadaşlarını duyamadığını söylemiş ve dönüşte kulağından operasyon geçirmişti.

Zapotocny ve Sivok geldi
Beşiktaş'ın yeni transferleri Sivok ve Zapotocny dün stanbul'a geldi. Zapotocny, menajeriyle düştüğü anlaşmazlık nedeniyle takıma katılamamıştı. Aynı zamanda Holosko'nun menajerliğini yapan kongre üyesi Mithat Halis, menajerlik haklarını devralınca İstanbul'a geldi. İki Çek futbolcu, bu sabah sağlık kontrolünden geçirilecek.

Beşiktaş'tan Sağlam'a vize
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a milli takım için bir teklif gelmesi halinde, gerekli kolaylığı göstereceklerini söyledi. Radyospor'da, “Gündem” programına katılan Erdoğan, “Fatih Terim'in görevine devam etmesini isteriz, ancak giderse ve Ertuğrul Sağlam'ı isterlerse, buna izin veririz, önünü açarız. Bu olaydan da gurur duyarız” dedi.
01.07.2008
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla