İyi futbol için söz
İbrahim Toraman çalışmaların çok iyi geçtiğini,
yeni oyuncularla çabuk kaynaştıklarını söyledi. Yurt dışındaki kampta kendilerini daha zorlu bir dönemin beklediğini belirten Toraman, "Herkes savaşan, futboluyla zevk veren bir Beşiktaş izleyecek" diye konuştu.
Yükü iyice ağırlaştı
Geçen sezonki performansıyla

alkış alan Delgado yeni sezonda daha çok çalışacak. Arjantinli
oyuncu, tam bir kolej takımı gibi olduklarını, bunun da başarılarına yansıyacağını söyledi. Delgado'ya göre Anadolu takımları da şampiyonluk yarışına renk katacak.
Buyurun 'laktak'a
Beşiktaşlı oyuncular bugün laktak testinden geçecek. Yönetim, 'yanlış yorumlanıyor' diyerek laktak testinin basına kapalı olmasını kararlaştırdı. Bu testte futbolcuların aerobik dayanıklıkları da belirlenecek. Test sonuçlarına göre futbolculara yükleme yapılacak.
Potada yıldız avı
Basketbol şubesinden sorumlu yönetici Şeref Yalçın, dünyaca ünlü bir oyun kurucu alacaklarını söyledi. Bayan
takım için 4, erkek takım için 5 oyuncu ile anlaştıklarını belirten Yalçın, en kısa zamanda erkek takımının başına iyi bir hoca getireceklerini söyledi.