Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 05:53   #3
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rüştü de Cech gibi alkışlanmalı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Almanya maçında hatalı gol yediği için eleştirilen Rüştü Reçber'e haksızlık edildiğini söyledi.
Tecrübeli file bekçisine destek veren Sağlam, eleştiri anlayışımızın değişmesi gerektiğini vurgulayarak, "Rüştü, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden bir tanesi. Futbolun içinde bu tür şanssızlıklar yaşanabiliyor. Bir maç önce Rüştü'yü kahraman ilan edenler, bir maç sonra maalesef değişik değerlendirmeler yapabiliyorlar. Bu anlayıştan vazgeçmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Çek Cumhuriyeti kalecisi Petr Cech'i örnek gösteren genç teknik adam, dünyanın en iyi kalecilerinden birisinin, yaptığı hatayla takımının çeyrek finale çıkmasının önüne geçtiğini hatırlatarak şu yorumda bulundu: "Maç bitiminde Çek taraftarlar onu gönülden alkışlayabiliyorsa bizim de aynı anlayışa ulaşmamız gerekiyor. Olayları günlük değerlendirmeyelim. Ne bir maçta oyuncularımızı kahraman yapalım ne de kötü oynadığı bir maçtan sonra hain yapalım. Değerlendirme kültürümüzü değiştirmek zorundayız." Futbolcular tatilde programa uymuş Siyah-Beyazlı takımın İstanbul'daki çalışmaları bugün sona erecek ve 14 günlük Avusturya kampı yarından itibaren başlayacak. Avusturya kampı öncesi bir haftalık çalışmalarını değerlendiren Sağlam, futbolcuların verdikleri programları tatilde eksiksiz yerine getirmelerinin kendisini memnun ettiğini söyledi. Oyunculara yapacakları lak tat testiyle çalışmaların İstanbul ayağını tamamlayacaklarını ifade eden genç çalıştırıcı, "Oyuncularımın arzusu çok üst seviyede. Hepsinin aynı anda kampa katılmaları, istekleri, özverileri ilerisi için bizi umutlandırıyor. Sivok ve Zapotocny'nin bugün aramıza katılmasıyla tam kadro olarak Avusturya kampına gideceğiz. Gökhan Zan'ın takımda kalıp kalmayacağı kendisine bağlı. Higuain ve Schildenfeld ise kampa katılmayacaklar." açıklamasında bulundu. Bu arada Beşiktaş, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Ekrem Dağ'ın sözleşmesini Borsa'ya bildirdi. Tecrübeli futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzalayan Kartal, 350 bin YTL garanti para ve 16 bin YTL maç başı ücret ödeyecek. Bonservisine ise 1 milyon Euro yatırılacak.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla