Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 12:05   #8
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'İşte Gökhan'ın arabası'

Click the image to open in full size.Milli Takım otobüsünde Arda Turan, yanlarından geçen ambulansı görünce espriyi patlattı.



AVRUPA Futbol Şampiyonası’nda ay yıldızlı ekibin başarısı için ter döken Fenerbahçeli futbolculardan Uğur Boral, Euro 2008’le ilgili anılarını anlatırken arkadaşlarını gülmekten kırıp geçirdi. İşte Uğur’un ağzından Euro 2008’e damgasını vuran espri:

"Maç için otobüsle stadyuma gidiyorduk. Futbolcu arkadaşlar yolda gördükleri spor otomobilleri göstererek ’aaaa bakın benim otomobilimin aynısı’ diyordu. Tam o sırada bir ambulans siren çalarak yanımızdan geçti. Arda Turan hemen atılarak ambulansı gösterdi ve (çok sık sakatlandığını ima ederek) ’Bakın arkadaşlar bu da Gökhan Zan’ın arabası’ dedi. Maç öncesi herkes bu espriyle gözlerinden yaş gelene kadar güldü."

Fenerbahçeli futbolcuların Acıbadem Hastanesi’ndeki sağlık kontrolü sırasında birbirlerine yaptıkları esprilerden bazıları şöyle...

Seni yüz yılın yağcısı ilan ediyoruz Semih

ACIBADEM Hastanesi’ne sağlık kontrolü için gelen Semih Şentürk’ün SPN plakalı siyah Audi Q7 4x4 arazi aracından indiğini gören arkadaşları ona takılarak "Golcü, seni son yüz yılın en büyük yağcısı ilan ediyoruz. Aragones gelmeden onun gözüne girmek için plakanı SPN, yani İspanya yapmışsın. Bravo valla" diye takıldılar. Oysa Semih, kendi adı eşi Pınar ve kızı Naz’ın isimlerinden oluşan SPN plakalı otomobili yıllardır kullanıyor. Arkadaşları Semih’i ünlü İngiliz komedyen Mrs. Bean’a benzerliği nedeniyle bu isimle çağırmayı kararlaştırdılar.

Dağ gibi adamı devirdim iğneden korkuyorum

Acıbadem Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinde kaleci Volkan Demirel, iğneden korktuğunu belirtmek için "Ulan dağ gibi adamı bir itişte yere deviriyorum ama gel gör

ki, minicik iğneden korkup tir tir titriyorum" dedi. Bilindiği gibi Volkan, Çek Cumhuriyeti maçında iri kıyım futbolcu Koller’i iterek yere düşürmüş ve kırmızı kart görmüştü.

Baban gitti Deivid!

Kontroller öncesinde bir başka komik olay da Semih ile Deivid arasında yaşandı. Zico’nun takımdan ayrıldığını ima eden Semih Şentürk, Deivid’e dönerek kırık Portekizcesiyle "Papa goes Deivid." Yani "Baban gitti Deivid" diye takılınca muzipliğiyle bilinen Deivid de bir tiyatrocu gibi yüksek sesle ağlamaya başlaması orada bulunan herkesin dakikalarca gülmesine neden oldu.

2008’in takımı: İspanya

2008’in en iyi oyuncusu: Torres

2008’in hocası: Terim

2008’in orta sahası: Hamit


Hürriyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla