Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 14:54   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Emre'nin nişanlısı

Click the image to open in full size.
İşte Emre'nin nişanlısı
01 Temmuz 2008 Salı 14:20
Emre iki mutluluğu birden yaşıyor. Dün aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Emre, bugünde askere gidiyor.


Aile arasında yapılan törenle parmağına yüzük takan yıldız futbolcu, bugün de Burdur’daki birliğine katılıp 21 gün vatani hizmetini yapacak

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emre Belözoğlu, evliliğe ilk adımını attı. Hafta sonu İzmir’e giden Emre ve ailesi, kız arkadaşı Tuğba Gürevin’i ailesinden Allah’ın emri, peygamberin kavli ile istedi. Emre, aile arasında yapıClick the image to open in full size.lan törende söz kesilmesinin ardından müstakbel eşi ile Çeşme’de iki gün tatil yaptı. Milli futbolcu, bugün de Burdur’daki askeri birliğine katılıp 21 gün sürecek vatani görevini yerine getirecek.

Emre, 22 Temmuz’da düzenlenecek törenle de Fenerbahçe’yle resmi sözleşme imzalayacak. Yıldız futbolcu Premier Lig’de formasını giydiği Newcastle’daki izin günlerinde sabah 05.00’te Türkiye’ye uçup, kız arkadaşı Tuğba ile birlikte olduktan sonra akşam yeniden İngiltere’ye dönüyordu. Newcastle yöneticileri, Emre’nin kız arkadaşı Tuğba uğruna bu günübirlik Türkiye seyahatlerinden rahatsız oldukları için Fenerbahçe’nin transfer teklifi karşısında fazla zorluk çıkarmadılar. Emre de Fenerbahçe’ye transfer olarak, Tuğba’ya daha yakın olabilmek için Avrupa’daki kariyerinden vazgeçti.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla