Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 14:57   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Federasyon'dan Fatih Terim açıklaması !



Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım teknik direktörü Terim'in takımın başında kalacağı açıkladı.



A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, EURO 2008 Yarı Finalindeki Almanya yenilgisinin ardından soyunma odasında futbolcular ile helalleşip Milli Takım teknik direktörlük görevini bırakacağını açıklamıştı.

Ancak Türkişye Futbol Federasyonu başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar sorumlusu Levent Kızıl, Fatih Terim ile yola devam edeceklerini kesinlikle Fatih Terim'in görevi bırakmasının söz konusu olmadığını açıklamışlardı.

Ancak bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Federasyonun Levent'teki merkez binasında bir görüşme yaptı ve 2012 yılına kadar Terim'in Milli Takımlardaki görevinin devam etmesi kararına varıldı.

Başkan Doğan, daha sonra düzenlediği basın toplantısında Terim'in görev süresinin karşılıklı mutabakat sonrasında 2012'ye kadar uzatıldığını belirtti ve şunları söyledi: "Türk futbolunun sorunları Avrupa Şampiyonası öncesinde nerede bıraktıysak orada duruyor. Şimdi bir taraftan bu sorunları gidermek, diğer yandan da 2010 Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına başlamak durumundayız. Fatih Terim Hocamızla 2010 yılına kadar devam eden bir sözleşmemiz vardı. Bugün yaptığımız görüşmede bu sözleşmenin 2012'ye kadar uzatılmasına karar verdik."



SPOR3.COM
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla