Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 20:31   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş ve Bursaspor Dostluğunu Pekiştirdiler!

[


Click the image to open in full size. Beşiktaş ve Bursaspor Dostluğunu Pekiştirdiler!

01.07.2008 19:44:00
Bursaspor eski başkanı Levent Kızıl ve Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Karakartallar’la Timsahlar arasındaki dostluk köprüsünü Basel’de kurdular...
Levent Kızıl ve Sinan Engin... Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki dost... Bursaspor eski başkanı Levent Kızıl Beşiktaş camiasına çok yakın bir isim. Yakın dostlarının çoğu Beşiktaşlı. Başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere, Fikret Orman'dan Murat Aksu'ya, Celal Kolot'dan Serdar Bilgili'ye kadar Click the image to open in full size.Beşiktaş camiasının en önde gelen isimleri Levent Kızıl'ın yakın dostları.
Levent Kızıl'ı kâh Beşiktaş taraftarlarının verdiği bir iftar yemeğinde (fotoğrafta gördüğünüz gibi), kâh Beşiktaş seçim kongrelerinde yakın arkadaşlarına destek verirken, kâh Akmerkez'de ve Papermoon'da Beşiktaşlı dostlarıyla birlikte vakit geçirirken görebilirsiniz.
Elbette Kızıl'ın en yakın dostlarının başında, Beşiktaş menajeri Sinan Engin geliyor. Siz bakmayın Bursaspor taraftarlarının, Beşiktaş'ı 2003-2004 sezonunda Rizespor'la oynadığı karşılaşma için suçlamalarına... Veya "görev icabı" olsa gerek, Beşiktaş ve Bursaspor'u temsil edenlerin basın önünde birbirlerini suçlamalarına...
2003-2004 sezonunda Beşiktaş'ın menajeri Sinan Engin'di... Ama bu gerçek Engin ile Kızıl'ın dostluklarını hiçbir zaman zedelemedi. Öyle ki, Bursaspor gömleğini sırtından çıkarıp, Federasyon gömleğini sırtına geçiren Kızıl, yakın dostları Beşiktaşlıları unutmadı. Yarı final maçına davet ettiklerinin tamamı siyah-beyaza gönül vermişler oldu.
Bu "olgun" yaklaşımı dolayısıyla Kızıl'ı tebrik etmemek elde değil. İki kulüp arasındaki dostluk daim olsun.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu herobjk tarafından (01-07-2008 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir..
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla