Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 06:55   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Kaybetmeye Dayanamam!!!

Kaybetmeye dayanamam
Click the image to open in full size.

3 yıllık sözleşme imzalayan Zapotocny, Beşiktaş´a zaferler kazanmak için geldiğini söyledi. Sahada kalbiyle oynadığını belirten Çek futbolcu, "Kaybetmek her zaman canımı acıtır" dedi.
2.7.2008



Bir servete mal oldu
Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalayan Tomas Zapotocny, idmanda bile kaybetmeye tahammülü olmadığını belirterek, “Kaybetmek canımı çok acıtır. Bu her zaman böyle olmuştur. Sahada bütün gücümle ve kalbimle oynarım” dedi. Bonservisi 4,5 milyon Euro’ya mal olan ve Beşiktaş’tan her sezon için 750 bin Euro garanti para alacak olan Çek futbolcu, yeni bir lig, yeni insanlar, yeni bir mantalite ve yeni bir futbol anlayışının heyecan verici olduğunu vurgulayıp şunları söyledi:

‘Hedef şampiyonluk’
“Diğer oyuncu arkadaşlarımla, hocamla tanışmayı ve hazırlık kampını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu sene ligden beklentim de, tüm kulvarlarda büyük zaferler elde etmek. Zaten onun için buraya geldim. Türk futbolunda hem teknik hem de hızlı oyuncular olduğunu biliyorum. Avrupa Şampiyonası’nda gördüğümüz gibi; ruhları ve kalpleriyle oynayan futbolcular olduğunu biliyorum. Beşiktaş’ı, benimle ilgilenmeye başladıkları geçtiğimiz kış mevsiminden önce de Avrupa kupası maçlarından takip ediyordum.”

Sert, ama kart görmüyor
“Sert oynarım, bütün gücümü sahaya yansıtmaya ve karşımdaki rakibi bozmaya çalışırım. Her zaman kazanmak isteyen biriyim. Fazla kart görmem. İtalya Ligi’nde, hem de defansta oynamama rağmen sadece bir maçta mecburen kırmızı kart gördüm. O da pozisyon icabıydı, gole giden rakibi durdurdum. Kaybetmeye tahammülüm yoktur. İdmanda bile olsa kaybetmek bana büyük acı verir. Holosko, Sivok ve Seric gibi aynı bölgenin insanlarıyla birlikte olmam, kesinlikle olumlu bir durum.”

‘Uyum süresi gereksiz’
“Sivok’la beraber gelmemizde Holosko’nun etkisi vardı. Kendisiyle Liberec’de beraber oynamıştık. Zaten zaman zaman görüştüğümüz bir oyuncu. Ben burada adaptasyon süreci diye bir durum yaşamak istemiyorum. 2-3 yıldır bu takımda oynayan biriymiş gibi direkt oynamak istiyorum. Şu andan itibaren elimden geleni bu takıma vermek istiyorum. Türk Milli Takımı’nın Çek Cumhuriyeti’ni yenmesi bizim için üzücüydü tabii. Türkiye hem kalbiyle oynadığı için, hem de şansının yardımıyla maçı çevirdi.”
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla