Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 07:01   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Beşiktaş Günlüğü

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Sözleşmesini yenileyen Ali Tandoğan, bu sezon ilk 11'e girme mücadelesinin geçen yıla oranla çok daha sert geçeceğini ileri sürdü. Tecrübeli futbolcu, "Yönetimimiz takıma belki fazla sayıda değil, ama kaliteli isimleri kattı."
2.7.2008



Tandoğan’ın umudu büyük
Sözleşmesini yenileyen Ali Tandoğan, bu sezon ilk 11’e girme mücadelesinin geçen yıla oranla çok daha sert geçeceğini ileri sürdü. Tecrübeli futbolcu, “Yönetimimiz takıma belki fazla sayıda değil, ama kaliteli isimleri kattı. Forma resmen aslanın ağzında olacak. Birbirine yakın kaliteli oyuncuların fazlalığı, her anlamda Beşiktaş’a olumlu yansıyacaktır” diye konuştu.

Serdar Özkan yol gösterdi
Geçen sezon gösterdiği üstün performansla takımda yer bulan Serdar Özkan, genç arkadaşlarının bu konuda kendisini örnek almasını istedi. “Ben de alt yapıdan yetiştim ve henüz 21 yaşındayım. Ama kadroda kendime yer bulabildim” diyen Özkan, “Bu sezon da hocamız pek çok genç arkadaşı kadroya dahil etti. Onlara tavsiyem çok çalışsınlar, hiç umutsuzluğa kapılmasınlar” görüşünü belirtti.

İbrahim Kaş gün sayıyor
İspanyol ekibi Getafe ile anlaşan İbrahim Kaş, 8 Temmuz’da medya mensupları önünde resmi imzayı atmaya hazırlanıyor. Dünyanın hatırı sayılır liglerinden kabul edilen La Liga’da oynayacak olmaktan ötürü heyecanını gizlemeyen Kaş, halen memleketi Karabük’te tatilini sürdürüyor. Genç oyuncunun tercümanlığını ise Beşiktaş’taki takım arkadaşı Mehmet Sedef’in kardeşi Samet Sedef yapacak.

Higuain defteri resmen kapandı

Beşiktaş, geçen sezon başında gelen, ancak istediği verimi alamadığı Arjantinli Higuain ile yollarını resmen ayırdı. Kulübün, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği açıklamada, “Higuain ile aramızdaki sözleşme herhangi bir bedel ödenmeksizin karşılıklı feshedilmiştir” denildi.

Rüştü Reçber özel izinli
Kartal’ın bugün başlayacak kampında toplam 31 kişilik oyuncu kadrosu yer alırken, isimler arasında Rüştü Reçber bulunmuyor. Milli Takım forması ile Euro 2008’de mücadele eden ve dönüşte kulağından bir de operasyon geçiren tecrübeli file bekçisi, 17 Temmuz’da takıma katılacak.

Bülent Deriş’ten ince mesajlar
Yönetici Bülent Deriş, Beşiktaş için şampiyonluk dışındaki bütün sonuçların başarısızlık olduğunu söyledi. Deriş, “Kartal amblemli Siyah-Beyazlı formayı nereye koysan, ikinci, en kötü ihtimalle üçüncü olursun. Tek başarı kriteri şampiyonluktur. Geçen sezon başarısızlık vardı. Ama bu sezon telafisi de önlerinde duruyor” sözleriyle teknik heyete ve futbolculara gönderme yaptı.

Adem’in durumu gayet iyi
Geçen yıl Altay formasını giyen ve oynadığı 24 maçta 17 gol atma başarısını gösteren Adem Büyük, amacının Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet etmek olduğunu söyledi. İki gün önce idmanda sakatlanan ancak durumu ciddi olmayan, bu nedenle Avusturya kampına götürülmesi kararlaştırılan genç oyuncunun pek çok talibi bulunuyor.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla