Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 07:04   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'da 2. Perde

Bobo'da 2. perde
Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın umudu olimpiyatlar sonrasına kaldı.
2.7.2008



Brezilyalı´yı satarak yeni bir santrfor almayı ve peşin ödemeler için kaynak yaratmayı düşünen, ancak istediği fiyatı bulamayan Beşiktaş'ın umudu olimpiyatlar sonrasına kaldı.


Beklenti 12 milyon Euro

Golcü futbolcusu Bobo’yu satıp hem yeni bir santrfor almak, hem de transferlerdeki peşin ödemeler için kaynak yaratmak isteyen Siyah-Beyazlı ekip, bu oyuncuya biçtiği 15 milyon Euro’luk bonservis bedelinden 3 milyon Euro tenzilata gitmesine rağmen hala alıcı bulamadı. CSKA Moskova, St.Etienne, Olympique Marsilya, Dinamo Moskova’nın da talip olduğu Brezilyalı oyuncuya en ciddi teklifi veren Ukrayna takımı Dinamo Kiev de 9 milyon Euro’dan yukarı çıkmayınca, Bobo şimdilik elde kaldı.

Sabırlı bekleyiş sürecek
Ancak Kara Kartal, aceleci davranıp herşeyi göze alarak golcüsünü değerinden aşağıya elden çıkarmamaya da kararlı gözüküyor. Çünkü yönetimin önemli bir beklentisi var. Önümüzdeki ay Çin’in başkenti Pekin’de yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’nda ülkesinin milli takım kadrosuna çağrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı golcünün, buradaki performansına göre fiyatını katlaması da büyük ihtimal olarak masada duruyor. Ve bu umut nedeniyle sabırlı bekleyişin devam edeceği belirtiliyor.

Engin, Bobo ile görüştü
Dün Bobo ile görüşen menacer Sinan Engin, “Senin de bizim kadar bilgin olduğu üzere, teklifler hem kulüp, hem de senin açından henüz tatminkar düzeyde değil. Biz senden memnunuz, kafandan transfer konusunu at ve sadece yeni sezonu düşün” dedi. Brezilyalı oyuncu da, geçen yıl ikinci yarıda yaşadığı sakatlıklardan yakınıp, “Transferde benim yapabileceğim bir şey yok. 2010 yılına kadar sözleşmem var. Bu doğrultuda çalışıyorum” karşılığını verdi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla