Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 09:16   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Nobre'nin peşini bırakmıyorlar!

Geçtiğimiz yıl gösterdiği performansla Alman kulüplerinin dikkatini çeken Nobre’nin menajeri Juan Figer’in, Frankfurt ile prensipte anlaştığı aradaki tek pürüzün de yüksek bonservis bedeli olduğu belirtildi.Transferi hemen bitirmek isteyen Alman Kulübün’den 7 milyon Euro talep eden siyah-beyazlıların bu paranın altına inmemekte kararlı olduğu ortaya çıktı.

'Bedavaya gitmeyeyim'
İki yıl önce Türk vatandaşlığına geçen Nobre, ailesinin de Almanya’dan gelen teklife olumlu bakmasıyla transfere sıcak bakıyor. Alman Kulübü ısrarlı ilgisinin ardından Beşiktaş’tan aldığı 7 milyon Euro’luk fiyatı çok bularak en fazla 3 milyon Euro’ya kadar çıkabileceklerini belirttiler.
Siyah-beyazlıların da fiyatta indirime gitmemesiyle bu sezon için transferi donduran E.Frankfurt yönetimi, Nobre’den gelecek sezon için söz aldı. Bu gelişmeler yaşanırken Nobre de yönetime, “Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi seviyorum. Ancak ailem artık değişik bir ülke de oynamamı istiyor.
Almanya bize cazip geliyor. Seneye serbest kalıyorum. Henüz kesin kararımı vermedim. Şartlar uygun olursa kalabilirim ama olmazsa Frankfurt’a gideceğim. Bedelsiz gitmek istemiyorum. Hiç olmazsa kulüp kazansın beni bu sezon bırakın. Ben de size böyle teşekkür edeyim” diyerek jest yaptı.

Kartal bırakmak istemiyor
Ancak başkan Yıldırım Demirören’in Nobre’nin menajeri Figer ile İspanya’da yaptığı görüşmede Türk statüsünde oynayan Nobre’yi bırakmak istemediğini ve anlaşabileceklerini söylediği belirtildi.Yönetimin, sezon içinde Nobre’nin göstereceği performansa göre devre arasında masaya oturup sözleşme yenileme teklif edeceği ancak zaman zaman yedek kalan Mert Nobre’nin Almanya’ya gitmeyi kafasına koyması nedeniyle mukavele uzatma talebine yanaşmayacağı belirtiliyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla